Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fiica lui Edith Gonzalez, apariție rară în public. De ce a atras Constanza Creel toate privirile

Fiica lui Edith Gonzalez, apariție rară în public. De ce a atras Constanza Creel toate privirile
15

de Andra Stana,

Ani de zile, regretata actriță Edith González și politicianul Santiago Creel și-au ținut fiica departe de lumina reflectoarelor. Recent, tânăra a bifat prima sa apariție în public pe cont propriu. Fără să fie însoțită de tatăl ei, Constanza a participat la un eveniment monden din Mexico City, iar toată lumea a rămas cu gura căscată. Cum arată acum fiica în vârstă de 18 de ani a lui Edith González.

Constanza Creel și-a făcut apariția, zilele trecute, la petrecerea de lansare a unui restaurant de lux aflat în centrul orașului Mexico City. Fiica regretatei Edith González i-a uimit pe fanii celebrei sale mame. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să semene atât de mult cu celebra actriță. În schimb, părerea unanimă a fost că cele două seamănă ca două picături de apă.

La evenimentul recent, tânăra în vârstă de 18 ani nu venit însoțită de tatăl ei, politicianul Santiago Creel, spre deosebire de ocaziile anterioare când a fost văzută în public.

Deși nu îl avea alături pe tatăl ei, Constanza Creel González a părut extrem de relaxată. Fiica lui Edith González chiar a pozat zâmbitoare, imagini cu ea fiind mai apoi publicate de revista „Quién”.

Constanza a ales pentru acest eveniment o ținută neagră, formată dintr-o geacă de piele și pantaloni.

Marea asemănare cu Edith González

Constanza avea 14 ani când Edith González a murit, fiind răpusă de cancer, boală cu care se lupta de mai mulți ani. Încă de atunci, asemănarea dintre ele era vizibilă. Vedeta din „Corazón salvaje / Inimă sălbatică” a dezvăluit acum mai mulți ani marele sprijin pe care l-a primit din partea fiicei sale în lupta cu boala.

„A dormit la picioarele patului meu timp de trei săptămâni și nu m-a abandonat”, a spus actrița într-un interviu.

Constanza Creel a împlinit 18 ani pe 17 august 2022. Cu toate acestea, nici tatăl ei și nici Lorenzo Lazo, care a fost partenerul mamei sale și a locuit cu ea o perioadă, nu au împărtășit mesaje de felicitare pe rețelele de socializare, deoarece au fost foarte atenți să îi protejeze intimitatea.

Cum arată și cu ce se ocupă azi fiica lui Edith González. Constanza Creel a împlinit 18 aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Constanza Creel va deveni actriță?

De la moartea mamei sale, detaliile despre viața Constanzei Creel au fost un secret absolut. De aceea, încă nu se știe dacă tânăra îi va călca pe urmele mamei sale. Unchiul ei, Víctor González, a dezvăluit că tânăra are o înclinație spre mediul artistic, deși nu exact ca Edith.

„Singurul lucru pe care vi-l spun este că are o anumită înclinație spre chestiuni muzicale”, a declarat acesta într-un interviu acordat anul trecut. În același interviu, Victor González a mărturisit că nepoata sa a trecut peste pierderea mamei sale, că își dedică timpul studiului și, în plus, se implică în „multe activități”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton