Homepage  / Vedete româneşti

Fiica de patru ani a lui Codin Maticiuc suferă de o boală incurabilă: „Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani”

Fiica de patru ani a lui Codin Maticiuc suferă de o boală incurabilă: „Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani”
19

de Cristina Țapu,

Codin Maticiuc este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră strălucitoare, o famile frumoasă și nu duce grija zilei de mâine. Cu toate acestea, există un motiv pentru care Codin nu poate respira ușurat: fiica sa, Smaranda, suferă de o boală incurabilă la doar patru anișori.

Fiica lui Codin Maticiuc suferă de o boală incurabilă

În cadrul unui podcast, Codin Maticiuc a împărtășit unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, atunci când a aflat că fiica sa, care a împlinit patru ani în luna mai a acestui an, suferă de o boală incurabilă la nivelul ochilor, cu potențial de a duce la orbire.

Afecțiunea de care suferă Smaranda este întâlnită extrem de rar, cu un caz depistat la un milion de oameni. Cu toate acestea, din fericire, boala nu s-a dezvoltat atât de mult încât să afecteze grav văzul Smarandei.

Codin Maticiuc, imagini adorabile cu fiica lui cea mică. Ilinca a împlinit un anIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

„Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile. Când am depistat-o, nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a povestit Codin Maticiuc, conform Pro TV.

Ana, partenera de viață a lui Codin Maticiuc, are un fiu în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară. Omul de afaceri dedică timp pentru a petrece momente speciale alături de el, implicându-se în diverse activități, inclusiv călătorii în afara țării. Codin nu face diferențe între fiul Anei și cele două fiice pe care le are alături de acesta, încercând să fie un tată exemplar pentru toți trei.

Ce avere are Codin Maticuc în prezent

Codin Maticiuc a venit pe lume la București pe 5 octombrie 1980 și a studiat la unul dintre cele mai prestigioase licee ale Capitalei, respectiv „Jean Monet”. Ulterior, a obținut o licență în Drept la Universitatea Româno-Americană și a absolvit cursurile unei școli de actorie și film.

În prezent, Codin Maticiuc este o figură controversată în lumea showbiz-ului românesc, fiind recunoscut ca un „băiat de bani gata” datorită poziției sociale de care a beneficiat în urma tatălui său, Ion Maticiuc, un cunoscut om politic.

Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult. Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane ”, a declarat Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc se implică în numeroase proiecte umanitare

Codin este apreciat atât pentru reușitele sale în domeniul cinematografiei, cu proiecții care au avut un succes răsunător, cât și pentru lucrările sale literare, printre care se remarcă biografia despre viața lui Nuțu Cămătaru, un cunoscut interlop.

Mai mult decât atât, Codin este implicat în Fundația Filantropică Metropolis, o organizație deschisă de părinții săi și pe care o administrează în prezent. Astfel, actorul a contribuit semnificativ la sprijinirea refugiaților ucraineni. Mai mult decât atât, numele său este strâns legat de diverse proiecte cu scopul de a moderniza spitalele din România.

Sursă foto: Instagram Codin Maticiuc – PRO tv

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton