; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Fiica lui Adrian Ordean vine azi la X Factor

14 October 2012

X Factor naşte staruri. A demonstrat-o istoria internaţională a show-ului, dar şi primul sezon X Factor România, de vreme ce câştigătorul primei ediţii, Andrei Leonte are deja trei melodii proprii, iar săptămâna trecută a lansat şi primul videoclip din carieră.

Succesul pe care ţi-l poate aduce X Factor a făcut mii de români să vină la audiţii, printre care şi Denise, fiica lui Adrian Ordean şi asistenta lui Buzdu şi Morar de la Morning Zu. Dacă până acum şi-a încercat norocul pe cont propriu, duminica aceasta, de la 20.30, Denise vine în faţa juriului X Factor împreună cu o trupă.

Chiar dacă are un tată celebru, Denise vrea să pătrundă în lumea muzicii pe propriile picioare. Astfel, a venit la audiţiile X Factor, împreună cu patru prietene, alături de care formează trupa Afterschool', în încercarea de a-i convinge pe Cheloo, Delia şi Dan Bittman că au factorul X.

Fetele au ales să cânte şi acapela şi cu negativ, iar prezenţa lor pe scena X Factor nu va trece cu siguranţă neobservată. De ce? Telespectatorii vor afla duminica, de la 20.30, într+un nou episod de auditii X Factor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare