Homepage  / Vedete româneşti

Fiica lui Adrian Minune a dat lovitura! Marele vis al lui Karmen s-a îndeplinit. „Sunt cel mai fericit om din lumea asta”

Fiica lui Adrian Minune a dat lovitura! Marele vis al lui Karmen s-a îndeplinit. „Sunt cel mai fericit om din lumea asta”
14

de Roxana Mirea,

Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a dat lovitura. Artistei i s-a îndeplinit cel mai mare vis. „Spun că sunt cel mai fericit om din lumea asta”, le-a spus ea fanilor ei în momentul în care le-a dat marea veste.  

Karmen, fiica lui Adrian Minune, joacă într-un musical 

Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune a terminat Actoria, iar Nadine sau „Stăpâna” din serialul „Clanul” reprezintă primul său rol important dintr-o producție TV. Ei bine, cariera de actriță a lui Karmen nu s-a oprit aici. A urmat o propunere la care fiica lui Adrian Minune visa de când avea 8 ani. Este vorba despre un rol într-un musical.  

„Ia să vedem dacă puteți să ghiciți cine este cel mai fericit om din lume! EU! Știți de ce? De astăzi, pot să mă laud că fac parte din echipa Acting Dream Academy și asta înseamnă că, de pe 3 martie, mă veți putea regăsi într-un rol absolut minunat, care mi se potrivește mănușă în musicalul 100% românesc HeartBeat”. Așa că vă așteptăm la musical.  

Spun că sunt cel mai fericit om din lumea asta pentru că eu de mică mi-am dorit să joc într-un musical. Cred că aveam 8 ani când am văzut prima dată un musical și am zis: „Vreau și eu să fac asta”. Nu știam pe atunci că pot să cânt, nu știam că pot să dansez, nu știam că pot să joc, că am talent la actorie. Pur și simplu, îmi plăcea rău de tot ce se întâmpla acolo și am zis că vreau și eu. Iată că, într-un final, s-a întâmplat și sunt super fericită pentru asta”, a povestit Karmen Simionescu, pe Instagram.  

Karmen, fiica lui Adrian Minune, joacă într-un musical  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Karmen se ruga să primească un rol într-un proiect 

În continuare, Karmen a spus că se ruga să primească un rol într-un serial sau film, chiar cu puțin timp înainte de a i se propune să joace în „Clanul”. Apoi, când era gata să revină la muzică, fiica lui Adi Minune a primit un rol în musicalul HeartBeat. 

„Vreau să vă recunosc că experiența cu „Clanul” a apărut la o săptămână după ce eu, în rugăciunea mea de noapte bună, am zis: „Doamne, știi și Tu că am făcut acolo facultatea aia de actori. Te rog eu din sufletul meu, dacă crezi că merit, dă-mi și mie ceva să joc, orice. Ceva mic acolo, orice.” Nu doar că mi-a dat oportunitatea de a juca în „Clanul” și de a juca, de fapt, în cel mai tare serial al României, pentru mine a fost ceva wow. În momentul în care am aflat că se termină, am plâns, am plâns rău de tot pentru că meseria asta e exact ca un drog. Odată ce o faci, vrei mai mult și mai mult. Apoi, am zis OK, s-a terminat, asta este, trecem mai departe, ne întoarcem la muzică. Hai, Karmen, mergem mai departe. Nici nu am apucat să zic cuvântul musical, nici nu mi-am permis să zic „musical” și a venit această propunere, acest proiect. 

În încheierea acestei povești despre mine, vreau să vă spun că visele pot deveni realitate atât timp cât crezi cu tărie în ele”, a mai povestit Karmen.  

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton