Homepage  / Vedete româneşti

Fiica de patru ani a lui Codin Maticiuc și-a făcut debutul în cinematografie: „Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film?”

Fiica de patru ani a lui Codin Maticiuc și-a făcut debutul în cinematografie: „Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film?”
16

de Cristina Țapu,

Codin Maticiuc are toate motivele să fie un tată mândru. Vedeta se bucură de realizarea fiicei sale mai mari, Smaranda, care a debutat în lumea cinematografiei la vârsta de doar 4 ani, având un rol în filmul „Superpietonii Zurli”.

Fiica de patru ani a lui Codin Maticiuc și-a făcut debutul în cinematografie

Recent, fiica cea mare a lui Codin Maticiuc a făcut pasul în lumea cinematografiei, aducând mândrie în familia sa. „Superpietonii Zurli” este un film pentru copii regizat de Cătălin Dascălu și Mirela Retegan, iar succesul micuței în acest proiect a fost remarcabil.

Codin Maticiuc, imagini adorabile cu fiica lui cea mică. Ilinca a împlinit un anIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Codin Maticiuc a fost partener de scenă cu Smaranda, participând la filmarea unei scene de joacă. Cu dorința sinceră a regizoarei Mirela Retegan de a integra micuța în proiect, totul s-a desfășurat complet planului, iar micuța s-a simțit excelent în fața camerelor de filmare. „Superpietonii Zurli” va ajunge în cinematografe începând cu 13 ianuarie.

„Mă cunosc destul de bine cu Mirela Retegan, avem și multe lucruri pe care le-am făcut împreună, proiecte pe care le gândim, o știe pe Smaranda, merge la toate concertele. De câte ori putem, luăm rând cât mai în față. Cred că a venit destul de natural propunerea, Mirela știa că mă ocup cu asta și că era greu să stea să lucreze cu fiecare copil. Dacă știa că părinții cât de cât sunt în zona asta, hai și părintele, hai și copilul și a fost mai ușor”, a dezvăluit Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc nu s-a putut abține și a făcut o glumă pe seama debutul fiicei lui Cătălin Măruță în cinematografie. „Așa mi se pare normal. Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film? Băgăm și noi! Îi bag peste tot și cu bani mulți o să-i bag!”, a glumit Codin.

De ce boală suferă Smaranda, fiica de patru ani a lui Codin Maticiuc

În cadrul unui podcast, Codin Maticiuc a împărtășit unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, atunci când a aflat că fiica sa, care a împlinit patru ani în luna mai a acestui an, suferă de o boală incurabilă la nivelul ochilor, cu potențial de a duce la orbire.

Afecțiunea de care suferă Smaranda este întâlnită extrem de rar, cu un caz depistat la un milion de oameni. Cu toate acestea, din fericire, boala nu s-a dezvoltat atât de mult încât să afecteze grav văzul Smarandei.

„Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile. Când am depistat-o, nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a povestit Codin Maticiuc, conform Pro TV.

Sursă foto: Instagram Codin Maticiuc

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton