; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fiica cea mică a lui Joseph Hadad vrea să devină chef

23 October 2012

Chef Joseph Hadad este unul dintre cei trei juraţi ai Top Chef, producţie care va începe pe 5 noiembrie, de la 20.30, la Antena 1. Hadad este unul dintre cei mai renumiţi chefi din lume, a gătit pentru şefi de state şi pentru personalităţi cu renume. Pentru el, acasă înseamnă România: şi-a luat cetăţenia română şi îşi creşte singur cei trei copii, după ce soţia i-a murit în urmă cu câţiva ani.

Regretata sa soţie, Gila, i-a fost elevă la aceeaşi şcoală de bucătari din Israel pe care a absolvit-o şi el.

“Acolo m-am îndrăgostit de ea. Ne-am căsătorit un an mai târziu. Eu aveam 24 de ani, ea 18 ani. Acasă, gătea ea, eu nu făceam nimic. Eram tratat ca un rege. Ea ştia cum lucrez eu, 12-13 ore pe zi. Nu poţi să vii acasă, să te apuci din nou de gătit. Acum, că am rămas singur cu trei copii, gătesc acasă”.

Copiii moştenesc talentul părinţilor. Acum, că mama nu mai e, fetiţa cea mică, în vârstă de şapte ani şi jumătate, face salatele, în zilele de sărbătoare. Iar fiica cea mare, Daniela (17 ani), vrea să urmeze o şcoală de cofetărie-patiserie în Franța sau Belgia, dar numai după ce va face armata în Israel.

“Nu vreau să o refuz, armata e în sângele nostru. Ea şi cea mică locuiesc cu mine aici, în Bucureşti. Avea trei ani când a venit în România. Băiatul meu, Dor David, care are 20 de ani, e acum e  în Israel, la facultate. Eu am rămas aici cu cele două fete”. Iar cea mică îi umple inima de mândrie lui Joseph, când spune ca îşi dorește să devină chef, ca tati.

Citește și:

Alinei Puşcaş îi este frică…să nu se îngrașe la Top Chef

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare