Homepage  / Vedete româneşti

Fiica cea mare a lui Mihai și a Elwirei Petre, superbă la absolvirea școlii primare. Catinca a moștenit din plin trăsăturile părinților

Fiica cea mare a lui Mihai și a Elwirei Petre, superbă la absolvirea școlii primare. Catinca a moștenit din plin trăsăturile părinților
14

de Cătălina Matei,

Bucurie mare zilele trecute în familia lui Mihai Petre, căci fiica cea mare a avut parte de serbarea de sfârșit de an școlar. Ceremonia a fost una specială, mai ales că puștoiaca în vârstă de 11 ani a terminat clasa a IV-a, iar părinții au fost alături de ea.

Catinca, fiica cea mare a lui Mihai și a Elwirei Petre, superbă la absolvirea școlii primare

Se apropie vacanța de vară, iar serbările de sfârșit de an sunt în toi chiar și pentru vedetele noastre. De exempul, Mihai și Elwira Petre, alături de mezina familiei, au participat zilele trecute la ceremonia de absolvire a școlii primare a fiicei celei mari. Catinca a terminat clasa a IV-a și va începe, din tomană, gimnaziul.

La serbare, puștoaica a strălucit și nu doar datorită robei de absolventă.

Felicitări Catinca noastră dragă”, a scris Elwira Petre pe contul său personal de Instagram, acolo unde a postat o fotografie de la fericitul eveniment, în care apar toți cei patru membri ai familiei Petre.

catinca-petre-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Catinca Petre a moștenit talentul artisitc de la părinții săi

Catinca, fiica cea mare a celebrilor foști dansatori sportivi Elwira și Mihai Petre, are 11 ani. Născută într-o dată specială, din punct de vede numerologic – 12.12.2012, puștoaica a moștenit din plin trăsăturile superbe ale mamei sale și determinarea tatălui său.

Deși nu face dans de performanță, Catinca se îndreaptă tot spre arte. Pe contul său de Instagram, puștoaica a postat mai multe imagini și video-uri în care aapre cântând pe scenă sau prezentând un festival.

Mihai și Elwira Petre mai au o fetiță, pe Ariana Ilinca, în vârstă de 5 ani. Alături de Catinca, toți patru formează una dintre cele simpatizate familii din showbiz-ul românesc.

Mihai și Elwira Petre, o poveste de dragoste în pași de dans

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira Duda (Petre, după căsătorie), o frumoasă poloneză, pe care dansul i-a adus împreună. Au format inițial o echipă la concursurile de dans, și mai apoi și în viața reală.

mihai-petre-si-catinca-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 14

Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără parteneră de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, declara Mihai Petre, pentru A List.

Sursă foto: Instagram Elwira – Mihai Petre

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton