Homepage  / Vedete româneşti

Fiica cea mare a lui Florin Dumitrescu a împlinit 11 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl ei. „Înainte să fiu orice, sunt tată”

Fiica cea mare a lui Florin Dumitrescu a împlinit 11 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl ei. „Înainte să fiu orice, sunt tată”
11

de Andra Stana,

Aniversare specială în familia Dumitrescu, căci Florin și Cristina au sărbătorit-o pe 10 iunie pe fiica lor cea mare. Ava a împlinit 11 ani, iar părinții săi au postat fotografii și mesaje înduioșătoare pe conturile lor de Instagram.

Ava, fiica cea mare a lui Chef Florin Dumitrescu, noul jurat de la MasterChef, a împlinit 11 ani.

11 ani de când viața noastră a prins sens. Am devenit părinți, am adunat o mână de oameni în jurul nostru și am câștigat cel mai mișto statut: acela de părinte. Inainte să fiu orice, sunt tată. Iar pentru fetele mele aș face orice, iar cea care m-a învățat să fiu tată azi împlinește 11 ani! Ava, să îți fie lumină peste tot în viață, noi vom fi lângă tine mereu!”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram.

ava-dumitrescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Ea știe că e un miracol din iubire, astfel că, ea crede în magie, bunătate și blândețe.

La mulți ani magici Ava mea mică! @chefflorindumitrescu 

#birthdaygirl #11 #mamica #binecuvantata #noipatru #familie #bucurie”, a scris și Cristina Sima Dumitrescu, tot pe Instagram.

Florin și Cristina Dumitrescu mai au o fetiță, pe Mia, astăzi în vârstă de 9 ani. Alături de Ava, toți patru formează una dintre cele simpatizate familii din showbiz-ul românesc.

Ce diferență de vârstă este între Florin Dumitrescu și Cristina Sima

În lumea culinară românească, Chef Florin Dumitrescu strălucește ca unul dintre cei mai de seamă bucătari, lansându-se în universul televiziunii cu emisiunea „MasterChef” de pe PRO, la care acum se pregătește să revină.

De mai bine de zece ani, el împarte cu soția sa, Cristina, atât momentele bune, cât și cele mai dificile. Cristina, jurnalistă cu meserie, a devenit partenera sa de viață în 2014, însă povestea lor de dragoste a început cu ani întregi înainte.

Întâlnirea lor a fost demnă de un scenariu romantic: Florin, în vârstă de 23 de ani, și Cristina, cu patru ani mai în vârstă, se întâlnesc într-un restaurant unde ea venea pentru a scrie un articol despre talentul său culinar. Dar cum viața este adesea mai imprevizibilă decât cele mai bune povestiri, Florin s-a simțit atras de ea încă din prima clipă.

florin-dumitrescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 11

Comunicând inițial prin intermediul rețelelor sociale, au menținut o relație discretă timp de două luni, până când Florin a făcut primul pas și i-a cerut numărul de telefon. De acolo, drumul lor către fericire a fost pavat cu iubire și susținere reciprocă. Astăzi, cei doi sunt fericiți și împliniți, având împreună două fiice adorabile, Ava și Mia.

Cum s-au cunoscut Florin Dumitrescu și Cristina Sima

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina Sima, s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, chiar în restaurantul unde cunoscutul chef lucra la acea vreme. Ea venise pentru o degustare și realizarea unui articol, dar o simplă întrevedere în interes profesional s-a transformat ușor într-o poveste de iubire.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă.

Așa că ea era pentru mine «Fructul Interzis» și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a declarat Florin Dumitrescu pentru revista VIVA!

Sursă foto: Instagram Florin Dumitrescu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton