Homepage  / Vedete străine

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, dans spectaculos pe Tik-Tok. Clipul devenit viral a fost văzut de aproape trei milioane de fani

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, dans spectaculos pe Tik-Tok. Clipul devenit viral a fost văzut de aproape trei milioane de fani
14

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie are toate motivele să fie o mamă mândră. Copiii actriței au moștenit pasiunea pentru artă, iar Shiloh Jolie-Pitt, care va împlini 18 ani la finalul lunii mai, a reușit să cucerească o lume întreagă după ce un clip în care tânăra dansează a fost distribuit masiv pe rețelele de socializare.

Shiloh Jolie-Pitt a făcut furori pe internet cu cel mai recent dans al său

Într-un videoclip cu peste 2,7 milioane de vizualizări, Shiloh Jolie-Pitt execută o coregrafie spectaculoasă pe piesa „Tanzania” de Uncle Waffles și Tony Duardo. Clipul a fost încărcat pe TikTok de un fan al lui Brad Pitt și a generat mii de comentarii din partea internauților.

Shiloh este foarte talentată la dans, iar mișcările sale demonstrează că petrece multe ore în sala de antrenament pentru a-și perfecționa coregrafia.

shiloh 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Wow, cât e de talentată!”, „Nu a renunțat la pasiunea ei și este din ce în ce mai bună!”, „Mă așteptam la așa ceva de la Blue Ivy (fiica lui Beyonce), dar nu de la Shiloh! Uimitor!”, „Cum simte muzica! Se vede că adoră să danseze!”, „Super talentată!”, „Fata asta chiar poate să danseze!”, „E neînfricată ca mama ei! Lumea să fie atentă, vă așteaptă o surpriză!”, „Ce mișcări, ador stilul ei!”, au fost o parte dintre comentariile primite de Shiloh.

@bradpittsupport via lilkcarter on ig (Shiloh got tagged on the reel) #bradpitt #angelinajolie #shilohjoliepitt #dancer ♬ sonido original – Brad Pitt Support

Shiloh va împlini 18 ani la finalul lunii mai

După mai multe înfățișări în instanță și o mulțime de declarații unul împotriva celuilalt,  Angelina Jolie și Brad Pitt par a fi ajuns la un consens în ce privește divorțul. Astfel, după 8 ani de conflict, cei doi vor fi despărțiți și în acte.

Până în prezent, Brad Pitt și-a dorit până acum 50-50 în ceea ce privește aranjamentele de custodie pentru copii, acum, nu ar mai ține cu dinții de această măsură. Prin urmare, Angelina Jolie va avea custodia fizică a minorilor, iar el va avea dreptul de a-i vizita.

Numai Shiloh (17 ani) și gemenii Know și Vivienne (15 ani), singurii copii biologici ai Angelinei și ai lui Brad Pitt, n-au ajuns la vârsta majoratului. Shiloh urmează, însă, să împlinească 18 ani la finalul acestei luni.

Un fost agent de pază al lui Brad Pitt și al Angelinei Jolie susține că actrița a încercat să creeze o prăpastie între actor și copiii lor, potrivit documentelor pe care avocații lui Brad Pitt le-au depus joi în instanță. 

În documentele judiciare obținute de ET, care au fost depuse joi, avocații lui Pitt susțin că un fost agent de securitate, Tony Webb, a fost informat că Jolie le-a dat instrucțiuni copiilor ei să nu vorbească cu Pitt în timpul vizitelor de custodie. 

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton