Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fiica Andreei Marin, Violeta, a împlinit 16 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea

Fiica Andreei Marin, Violeta, a împlinit 16 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea
21

de Cristina Țapu,

Ziua de 15 decembrie este una cu totul specială pentru Andreea Marin. Fiica acesteia, Violeta, a împlinit 16 ani, prilej cu care prezentatoarea TV i-a transmis un mesaj simplu, dar foarte emoționant!

Fiica Andreei Marin a împlinit 16 ani

Astăzi, Andreea Marin a distribuit câteva fotografii alături de fiica ei, deoarece Violeta Bănică a sărbătorit împlinirea vârstei de 16 ani. Adolescența îi aduce bucurie constant mamei sale, iar vedeta și-a exprimat deschis afecțiunea pentru fiica ei.

„La mulți ani, suflet pereche! Te iubesc de când erai…un gând!”, a scris Andreea Marin pe pagina personală de Facebook, în descrierea fotografiilor în care apare alături de fiica sa.

fiica-andreei-marin-a-implinit-16-ani-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Violeta a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său

Ștefan Bănică Jr., tatăl Violetei, a început recent o serie de concerte de Crăciun. În spectacolele clasice desfășurate la Sala Palatului, el a pregătit o surpriză pentru public. Fiica sa, Violeta, a urcat pe scenă alături de el și împreună au oferit un moment deosebit. Violeta l-a acompaniat la pian și a strâns ropote de aplauze din partea celor prezenți în sală. Mândră de succesul fiicei sale, Andreea Marin a făcut o serie inedită de declarații.

Violeta nu se pricepe doar la pian, ci are și o voce foarte bună, conform Andreei Marin. Cu toate acestea, adolescenta nu dorește să participe la evenimente în care își expune talentul artistic și preferă să se axeze asupra altor activități. Andreea speră că, într-o bună zi, Violeta va dori să împărtășească cu publicul frumusețea vocii sale.

Andreea Marin și-a dorit mult ca fiica ei să stea departe de tentații și anturaje care o pot face să meargă pe cărări greșite. Așadar, pentru a vedea cu ochii ei care este efectul stupefiantelor, al alcoolului și al tutunului, Violeta a început să lucreze ca voluntar, la o asociație internațională pentru ajutorarea tinerilor care se confruntă cu probleme legate de droguri sau alcool. 

radu-stefan-banica-si-violeta-banica-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 21

Ce profesie vrea să urmeze fiica Andreei Marin

Andreea Marin este foarte mândră de fiica ei și o susține necondiționat. În plus, vedeta spune că Violeta îi seamănă în toate, chiar dacă „gândurile sale sunt la Drept” 

„Violeta e o tânără care acum are aceeași înălțime ca și mine, care mai are multe de învățat, e ca un burete care caută să absoarbă volumul mare de informații, dar și perseverentă, în același timp. Și-mi seamănă… Face și un item de jurnalism, dar gândurile sale sunt la Drept…”, a spus Andreea Marin.  

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton