; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adina, Alexis si Andra

Fiica Andreei Esca va apărea într-o emisiune la Disney Channel

13 October 2014

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, va ajunge pe sticlă, la Disney Channel, conform unui comunicat de presă. Postul de televiziune anunţă lansarea unei noi emisiuni locale, I Love Violetta' – care pregăteşte sosirea sezonului trei al serialului Violetta' în aceasta toamnă.

Adina, Alexis si Andra

Noua emisiune, dedicată fanilor Violettei din România, are premiera pe 25 octombrie, la 10.30, la Disney Channel.

Emisiunea săptămânală durează 10 minute şi este prezentată de trei fane Violetta din România: Alexia Eram (14 ani), Andra Gogan (16 ani) şi Adina Iliescu (16 ani), toate aflate la prima experienţă a unui show TV.

Adina Iliescu, în vârstă de 16 ani, studiază filologia, dar are ca pasiuni desenul și teatrul. Ar vrea sa devină actriță, la fel ca idolul său, Martina Stroessel. Are o sora mai mică, Denisa, în vârstă de 11 ani, care este la fel de pasionată de serial ca și ea.

Alexia Eram, în vârstă de 14 ani, practică dans sportiv de performanță de peste cinci ani și se pregătește pentru competiții de inot de peste șapte ani. Îi plac muzica, dansul, cinematografia și … totul despre Violetta.

Andra Gogan, în vârstă de 16 ani, a fost fermecată de Violetta de prima dată când a auzit promo-ul serialului, mai ales ca dansul, muzica și pasiunea sunt cuvinte cheie în viața ei. Și-a demonstrat talentul muzical când a intrat în Cartea Recordurilor drept copilul care a susținut cel mai lung concert live, trei ore și jumătate. Cântă la chitara și pian și îi place să predea coregrafie copiilor.

Al treilea sezon „Violetta' cuprinde 80 de episoade cu o durată de 45 de minute şi este însoţit de o nouă coloană sonoră care cuprinde 16 melodii originale din mai multe genuri muzicale, inclusiv interpretări de grup sau solo realizate de multi-talentata distribuţie.

„Violetta' este o combinaţie captivantă de muzică, dragoste, umor şi suspans care s-a dovedit a fi de mare succes în rândul publicului din întreaga lume. Este primul serial original cu acţiune live creat de Disney Channel America Latină şi Disney Channels Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în colaborare cu compania de producţie Pol-Ka din Argentina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare