Homepage  / Vedete româneşti

Fiica Andreei Berecleanu, surprinsă în compania lui Alex Pițurcă. Fiul fostului selecționer este cu 18 ani mai mare decât Eva

Fiica Andreei Berecleanu, surprinsă în compania lui Alex Pițurcă. Fiul fostului selecționer este cu 18 ani mai mare decât Eva
21

de Cristina Țapu,

Eva, fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu, a fost văzută recent împreună cu Alex Pițurcă. Fiul lui Victor Pițurcă a plimbat-o pe Eva cu mașina, apoi a condus-o la apartamentul în care aceasta locuiește, asigurându-se că este în siguranță.

Fiica Andreei Berecleanu a fost surprinsă în compania lui Alex Pițurcă

Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al echipei naționale, a ajuns din nou în centrul atenției, după ce a fost surprins de Cancan.ro alături de Eva Zaharescu, fiica renumitei prezentatoare de știri Andreea Berecleanu. Recent, fostul fotbalist a condus-o pe tânăra brunetă la locuința ei din zona de nord a Capitalei.

Conducând un elegant Mercedes S-Class, Alex Pițurcă, în vârstă de 40 de ani, a așteptat răbdător până când Eva Zaharescu a intrat în scara blocului, privindu-o atent și asigurându-se că aceasta a ajuns în siguranță. După ce a văzut-o intrând, fostul iubit al Cristinei Ich s-a retras la propriul apartament din zona Charles de Gaulle. Nu este prima dată când Alex Pițurcă atrage atenția prin astfel de escapade, fiind cunoscut pentru relațiile sale tumultuoase.

eva-zaharescu-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Pe lângă cariera sa de peste 30 de ani în televiziune, Andreea Berecleanu este mama a doi copii. Din căsnicia cu Andrei Zaharescu, de care a divorțat acum aproximativ 10 ani, are o fiică, Eva Zaharescu, în vârstă de 22 de ani, și un fiu, Petru, de 18 ani. Eva a părăsit România în urmă cu șase ani pentru a studia la liceu în Marea Britanie. Ulterior, a fost admisă la facultate și își continuă studiile acolo. Anul trecut, și Petru s-a mutat în Anglia pentru a studia alături de sora sa.

Eva Zaharescu studiază la Londra și are o siluetă de fotomodel

Eva și Petru sunt copiii Andreei Berecleanu din primul său mariaj, cu Andrei Zaharescu. Timp de 15 ani au format unul dintre cele mai admirate cupluri de vedete, amândoi prezentând știrile împreună o lungă perioadă de timp. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit și, după divorț, fiecare a luat-o pe un alt drum. În prezent, Andrei Zaharescu locuiește în Africa de Sud, cu actuala soție și copilul lor.

Totodată, Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan, iar relația pecare acesta o are cu copiii prezentatoarei de știri este una strânsă. 

Eva Zaharescu este studentă la Institul Marangoni, o școală de design din Londra, iar pe contul său de Instagram sunt postate  o mulțime de fotografii în costume de baie. Fiica Andreei Berecleanu are o siluetă de invidat, iar frumusețea moștenită de la mama sa ar putea oricând să o califice în orice concurs de Miss.

Sursă foto: Instagram Eva Zaharescu – Alex Pițurcă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton