Homepage  / Vedete româneşti

Fiica Andreei Berecleanu a împlinit 22 de ani. Eva Zaharescu, mesaj special de la mama ei. „Este tulburător de frumoasă”

Fiica Andreei Berecleanu a împlinit 22 de ani. Eva Zaharescu, mesaj special de la mama ei. „Este tulburător de frumoasă”
13

de Cătălina Matei,

La doar 10 zile după ce a sărbătorit majoratul fiului ei, Petru, Andreea Berecleanu a avut parte de un alt eveniment important în familia sa: fiica a împlinit 22 de ani. Eva Zaharescu este o tânără studentă la Londra, care a moștenit frumusețea mamei sale din plin.

Așchia nu sare departe de trunchi… o vorbă românească perfect valabilă în cazul Andreei Berecleanu, ale cărui trăsături fizice au fost moștenite din plin de fiica sa din prima căsătorie, Eva Zaharescu. Tânăra tocmai a împlint 22 de ani, iar mama sa a marcat momentul cu o postare emoționantă pe contul său de Instagram.

Este tulburător de frumoasă dar şi tulburător de sensibilă şi de puternică! Aşa un amestec de calităţi s-au adunat în fetiţa mea, că mă şi gândesc mereu, ca părinte, cât de norocoasă sunt! Eva, la cei 22 de ani împliniţi astăzi, este femeia, soţia, mama ce va deveni în viitor, cu toată încărcătura de emoţii pe care este capabilă să o transmită celor care o vor însoţi în această viaţă. Un om grijuliu şi cald, jucăuş şi ferm, pasional şi adevărat, drept, vulnerabil, imperfect în frumuseţea personalităţii ei. Iubita mea, să trăieşti sănătoasă şi fericită! Noi, toţi ai tăi, te iubim şi suntem mândri de tine! La mulţi ani! @eva_zaharescu”, a scris prezentatoarea știrilor de la Prima TV.

Eva-Zaharescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Eva și Petru sunt copiii Andreei Berecleanu din primul său mariaj, cu Andrei Zaharescu. Timp de 15 ani au format unul dintre cele mai admirate cupluri de vedete, amândoi prezentând știrile împreună o lungă perioadă de timp. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit și, după divorț, fiecare a luat-o pe un alt drum. În prezent, Andrei Zaharescu locuiește în Africa de Sud, cu actuala soție și copilul lor.

Totodată, Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan, iar relația pecare acesta o are cu copiii prezentatoarei de știri este una strânsă. Drept dovadă stă și mesajul pe care medicul l-a postat pe contul său de Instagram cu ocazia majoratului lui Petru, pe 10 septembrie, în dreptul unui colaj special cu fotografii în care apare alături de băiatul Andreei Berecleanu.

La mulți ani, băiețel! La mulți ani, Petru! Să ne trăiesti sănatos și fericit”, a scris medicul estetician.

Eva Zaharescu, apariții provocatoare pe Instagram

Eva Zaharescu este studentă la Institul Marangoni, o școală de design din Londra, iar pe contul său de Instagram sunt postate  o mulțime de fotografii în costume de baie. Fiica Andreei Berecleanu are o siluetă de invidat, iar frumusețea moștenită de la mama sa ar putea oricând să o califice în orice concurs de Miss.

Foto: Instagram

eva-zaharescu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton