; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fiara lui Negru

16 May 2005

Dan Negru testeaza evolutionismul pe propria-i piele: sprinturi fulgeratoare, linii feline si un intreg arsenal de echipamente care-i stau la dispozitie in noul lui Peugeot 407.
Uite o propunere pe care e bine sa o tii minte: nu te aventura sa provoci un leu! Iar daca totusi o faci, asigura-te ca ai niste motive suficient de serioase pentru a initia un astfel de demers. Leul pe care l-am provocat noi a fost cel mai nou si mai neimblanzit -inca-, din parcarea Antenei 1: un Peugeot 407, proaspat intrat in posesia lui Dan Negru. N-are nici pe departe caracteristicile unei limuzine Paladine autentice. Insa fabricantii nici nu s-au zgarcit cu dezvoltarea genelor corespunzatoare unei astfel de berline. Motorul e un diesel de patru cilindri si 136 CP, care, total neasteptat pentru un diesel frantuzesc, e capabil de acceleratii fulgeratoare.
La drum liber, leul cu bot de rechin al celor de la Peugeot e peste masura de lenes. N-o sa alerge pe carosabil asemenea unei berline germane, ci mai degraba defileaza cu un stil aparte. Asta fiindca nici gazda de la “Ciao, Darwin!” nu s-a prea incumetat sa apese pana la fund pedala de acceleratie. Insa in plin trafic, 407 se misca remarcabil.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare