; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fetitele Powerpuff

„Fetițele Powerpuff” nu mai sunt trei. Blossom, Bubbles și Buttercup au o surioară!

22 September 2017

Reboot-ul celebrului serial animat creat de Craig McCracken, ajuns acum în State la cel de-al doilea sezon, a primit o nouă supereroină venită să îmbunătățească vechiul trio compus din Blossom, Bubbles și Buttercup.

 

După ce a fost unul dintre cele mai vizionate desene animate ale canalului Cartoon Network din 1998 până în 2005, „Fetițele Powerpuff' s-au reîntors pe post în 2016 într-o nouă versiune. Acum, acest reboot, care ni le-a arătat pe simpaticele fetițe ajunse la școala primară, a introdus o nouă supereroină.

Noua „powerpuff' a apărut în Statele Unite pe 17 septembrie, în episodul 24, al sezonului al doilea, intitulat „The Powerpuff Girls: Power of Four'. Sinopsisul oficial sună astfel: „Orașul Townsville este protejat de trei fetițe supersimpatice și superputernice: Blossom, Bubbles și Buttercup, adică «Fetițele Powerpuff». Dar o apariție misterioasă în micul lor oraș creează o agitație destul de mare. Cine este? De unde vine? Un lucru e sigur – Profesorul Utonium va avea multe lucruri de explicat!'.

Noua eroină se numește Bliss, pe numele ei complet Blisstina. Este de origine afroamericană și are părul turcoaz.

La noi, pe Cartoon-ul românesc, vom mai avea de așteptat până să o vedem în acțiune pe noua eroină.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare