; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Powerpuff Girls

Fetițele Powerpuff de la Cartoon Network au o nouă înfățișare

11 June 2015

Cartoon Network a dezvăluit noua înfățișare a îndrăgitelor personaje Blossom, Bubbles și Buttercup, eroinele noii serii de desene animate, „Fetițele Powerpuff'. Seria nouă le prezintă pe fete jonglând între școală și salvând lumea înainte de ora de culcare.

[Not a valid template]

Animaţia va avea premiera la nivel global în 2016 și va include episoade noi cu o grafică nouă, produsă în Studiourile Cartoon Network, precum și un program complet de licențe care va fi disponibil în toate regiunile. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Cartoon Network în cadrul Licensing Expo 2015 din Las Vegas.

The Powerpuff Girls

La evenimentul Cartoon Network Enterprises din cadrul Licensing Expo 2015, care reunește întreaga industrie de televiziune, au fost prezenți și actorii care au dat voce îndrăgitelor personaje: Amanda Leighton (Blossom), Kristen Li (Bubbles), Natalie Palamides (Buttercup) și Tom Kenny (Povestitorul/Primarul).

Noua serie îl va avea ca producător pe Nick Jennings, câștigător al premiului Emmy pentru seria animată Cartoon Network, „Să-nceapă aventura', iar co-producător va fi Bob Boyle, creatorul seriei „Wow! Wow! Wubbzy!'.

„Este minunat să vedem cum acest serial naşte pasiune și un spirit creativ', a spus Rob Sorcher, Chief Content Officer. „Suntem convinși că fanii de toate vârstele vor aprecia acest nou trio care va salva lumea înainte de ora de culcare', a adăugat acesta.

„Fetițele Powerpuff' este una dintre cele mai de durată serii Cartoon Network. Creată de Craig McCracken, seria a fost lansată în 1996. Cele 78 de episoade au câștigat două premii Emmy, au primit cinci nominalizări și nenumărate premii de animației. De asemenea, seria a dat naștere unui film de lungmetraj Warner Bros, care a fost lansat în 2002.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare