; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Fetiţa Oanei Ioniţă merge de la toamnă la grădiniţă

31 August 2012

Isabel, fetiţă cârcotaşei Oana Ioniţă, are doar doi anişori, dar se pregateşte deja pentru grădiniţă. S-a născut în Spania, în Marbella, dar mămica Oana vrea ca micuţa să aibă o educaţie englezească, aşa că a înscris-o la o grădiniţă în limba engleză.

Eleganţa limbajului englezesc este unică şi am decis ca Isabel să înceapă chiar de la vârsta de doi ani să se dezvolte într-un mediu cu mulţi copii, să înveţe să comunice, să progreseze şi mai ales să se descurce singură de mică. Mi s-a explicat că toţi copiii care vin la grădiniţă de la o vârstă fragedă şi se acomodează cu acest sistem educativ, sunt mai descurcăreţi şi nu sunt atât de răsfătaţi', a spus Oana.

mg_1492_resize

Picture 1 of 2

Isabel a interacţionat deja cu viitorii ei colegi. S-a acomodat repede cu agitaţia din jur şi a intrat în joacă cu ceilalţi copii. Am rămas surprinsă să văd cât de repede au obosit-o toate activitaţile de la grădi, iar după ce a dormit puţin, ne-am întors acasă la porţia de răsfăţ de la Buni. După discuţiile cu cei de la Cambridge Kindergarden am realizat că oricât de importante suntem, eu şi mama mea, în educaţia micuţei Isabel, nu este suficient. Aşadar ne pregătim rucsacul de grădiniţă, pentru că suntem decise să renunţăm la scutece pentru a intra în rândul domnişoarelor bine educate', a mai zis vedeta Prima TV.

Cârcotaşa va fi şi profesoară, atât pentru Isabel cât şi pentru ceilalţi copii de la grădiniţă, pentru că va preda cursuri de dans. Am realizat că mi-am descoperit o nouă pasiune. Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii'.

Din 19 septembrie, vă veţi întâlni cu Oana Ioniţă în noul sezon al emisiunii Cronica Cârcotaşilor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare