Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Morar are toate motivele de mândrie. La doar patru anișori, mezina familiei a jucat într-un film: „I-a ieșit din prima”

Mihai Morar are toate motivele de mândrie. La doar patru anișori, mezina familiei a jucat într-un film: „I-a ieșit din prima”
12

de Cristina Țapu,

Mihai Morar are toate motivele să fie un tată mândru. La doar patru anișori mezina familiei, Roua, pare să cocheteze deja cu industria divertismentului și se simte precum peștele în apă în fața camerelor de filmat. Detaliile despre debutul Rouăi în cinematografie au fost oferite chiar de către prezentator.

Fiica lui Mihai Morar va apărea într-un film la doar patru ani

Fiica lui Mihai Morar, cunoscută ca fan înfocat al Găștii Zurli, se pregătește să apară în viitorul film lansat de Mirela Retegan în 2024. Într-un interviu exclusiv pentru EGO.ro, Mihai Morar a dezvăluit că a fost necesar să cedeze drepturile de autor pentru o perioadă de 100 de ani, pentru a permite participarea ei în acest proiect cinematografic.

La vârsta de 4 ani, mezina din familia Morar demonstrează aptitudini actoricești și se poate spune că este deja o mică vedetă. Rămâne de văzut dacă Roua va urma durmul actoriei sau dacă se va orienta către o altă meserie. Mihai Morar este mândru de realizările fiicei sale și este determinat să nu intervină în deciziile pe care aceasta le va lua atunci când va ajuge la vârsta adolescenței și a tinereții.

mihai-morar-familieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Ea o să hotărască asta. Nu ține de mine. Eu sunt doar tatăl ei, atâta tot. Apare în filmul Zurli. Dar apare fără casting. A apărut fără casting, a fost special guest star ca să zic așa. A trebuit să semnez acord de participare sau cum se numește și cedarea drepturilor de autor pe 100 de ani”, a povestit Mihai Morar.

„La filmări i-a ieșit din prima. Dar nu poți să zici că este un debut cinematografic, ea și-a jucat propriul lor”, a completat Mihai Morar, conform Ego.ro.

Mihai și Gabriela formează un cuplu de 17 ani

Gabriela Morar este frumoasa soție a unuia dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune și om de radio din România, Mihai Morar. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste remarcabilă care durează de mai bine de 17 ani și formează împreună o familie frumoasă și fericită.

Prima lor întâlnire a avut loc în 2006, când amândoi lucrau la același post de radio. De-a lungul anilor, relația lor s-a dezvoltat într-un mod armonios, iar Mihai are doar cuvinte de laudă despre cea care îi este soție.

Cu ce se ocupă Gabriela, soția lui Mihai Morar

Gabriela Morar a avut o incursiune în lumea radioului românesc acum mulți ani, însă în prezent și-a orientat cariera către un alt domeniu. Soția lui Mihai Morar s-a dedicat domeniului educației și activează ca învățătoare.

Prin prisma profesiei sale, Gabriela a dezvoltat numeroase abilități constructive pe care le aplică și în cadrul familiei sale, iar soțul său este extrem de mândru de modul în care Gabriela reușește să soluționeze conflictele.

 „Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”,  declara Mihai Morar, conform kfetele.ro.

Sursă foto: Instagram Mihai Morar

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton