Homepage  / Vedete străine

Fetița turcoaicei Asli Enver a făcut un an. Cum arată micuța și cum a fost sărbătorită

Fetița turcoaicei Asli Enver a făcut un an. Cum arată micuța și cum a fost sărbătorită
13

de Anda Dincă,

Actrița Asli Enver (protagonista serialului “Mireasa din Istanbul”) radiază de fericire. Tocmai și-a sărbătorit fetița, pe Elay, care a împlinit un an. Împreună cu soțul ei, Berkin, Asli s-a asigurat ca micuța să aibă o petrecere ca la carte, cu tort, baloane și multă veselie.

„Acest cântec este de la mine pentru tine, fiica mea dragă. Mă bucur că ai venit. Au spus mereu că timpul va trece foarte repede, bucurați-vă de el, au avut dreptate. Cel mai rapid, mai lent, emoționant, obositor, anxios, dar cel mai fericit an din viața mea. Elay are 1 an!”, a scris Asli Enver pe Instagram, unde a urcat mai multe poze cu familia ei frumoasă.  

Asli (40 de ani) a născut-o pe Elay anul trecut pe 4 iulie, într-un spital privat din Istanbul. Tatăl micuței este Berkin Gökbudak, director în cadrul unei divizii medicale din Turcia. El și Asli formează un cuplu din vara lui 2022, iar în luna noiembrie a aceluiași an devenit soț și soție, cununia civilă având loc într-un cadru restrâns, acasă, la Istanbul. Alături de Berkin Asli și-a găsit cu adevărat liniștea după un mariaj ratat cu Birkan Sokullu (2012-2015) și după o relație tumultoasă cu actorul și cântărețul Murat Boz, terminată în 2019. În aprilie, de ziua lui Berkin, Asli a scris un mesaj romantic pe Instagram, însoțit de câteva poze în care par foarte fericiți: “La mulți ani, dragul meu. Te iubesc foarte mult @gokbudakberkin, îți doresc mulți ani fericiți înainte… colegul meu de echipă!”. 

asli-enver-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Asli (care a mai fost văzută pe micile noastre ecrane și în serialul din 2020, “Alegerea”) poate fi urmărită la Netflix în drama din 2022, “Pe mâini bune” (“Sen Yaşamaya Bak”), în care joacă alături de Kaan Urgancıoğlu. Filmul are și o continuare lansată de curând, “Pe mâini bune 2” (“Sen Büyümeye Bak”), în care Kaan face pereche cu Melisa Pamuk (fosta lui colegă din “Dragoste infinită”). Asli apare și la Disney Plus într-o mini-serie cu 6 episoade din 2023 „Arayış” („Căutarea”), în care îi dă replica lui Mehmet Günsür („Suleyman Magnificul”). 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton