; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilona si Nicolai

Fetiţa juratului Top Chef Nicolai Tand, pasionată de modă la nici trei ani

15 October 2013

De luni, 21 octombrie, Nicolai Tand face din nou echipă cu Chef Joseph Hadad şi Tudor Constantinescu în juriul celui de-al doilea sezon “Top Chef”, emisiune difuzată de la 20:30, la Antena 1.

De la terminarea filmărilor pentru primul sezon al emisiunii şi până acum, în viaţa juratului s-au schimbat multe lucruri: s-a căsătorit cu Monica, iubita lui alături de care avea o fetiţă, Ilona, iar în februarie, familia lor s-a mărit cu încă un membru, băieţelul Iancu.

[Not a valid template]

„Sunt un bărbat împlinit, am un fecior şi o fetiţă, o femeie minunată, altfel spus, o familie frumoasă!', a declarat juratul Top Chef, care recunoaşte că pe zi ce trece este tot mai uimit de micuţa Ilona, care fermecată de mama sa, se transformă într-o “fashion victime”, la nici trei anişori.

Ilona este foarte atentă şi îşi alege deja singură hăinuţele, de cele mai multe ori alegând accesoriile mamei.

„Cred că orice copil poartă hainele mamei. A văzut-o pe Monica aranjându-se, i s-a părut interesant şi a atras-o' a povestit Nicolai, pentru ca Monica să completeze: „Seamănă mult cu mine, are în genă pasiunea pentru modă, e foarte atentă la culori şi la modul în care îşi accesorizează hăinuţele. Şi eu eram la fel când eram mică, ba mai mult, luam pantofii cu toc ai mamei şi ieşeam cu ei la plimbare.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare