; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Cavallioti

Fetiţa Dianei Cavallioti şi-a însoţit mama la filmări

19 March 2018

A devenit mama unei fetiţe frumoase şi sănătoase în prima zi a lunii martie, dar actriţa Diana Cavallioti, coprezentatoarea emisiunii „Gala umorului', de la TVR 2, nu a stat mult timp departe de platoul de filmare. Cel de-al nouălea sezon „Gala umorului' urmează să ia startul peste numai câteva zile şi pentru că vor ca totul să meargă perfect, Diana Cavallioti şi colegul său de prezentare, Dragoş Huluba, au început din timp pregătirile pentru emisiune.

„M-am întors la filmări extrem de repede după ce am născut, dar toate temerile mele au fost spulberate de minunea de fetiţă care m-a aşteptat dormind în cabină, alături de soacra mea. Ne-am descurcat de minune. Sezonul 9 Gala umorului o să le aducă telespectatorilor atât pe mult iubiţii monştri sacri, cât şi mai mult haz din partea noastră… cât putem', a spus Diana Cavallioti.

Cel de-al nouălea sezon Gala umorului va lua startul vineri, 23 martie, de la ora 20.00. Telespectatorii TVR 2 se vor bucura de 12 episoade noi, aduse de îndrăgiţii actori Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba. „Didina comedie', „Ţara lui Mitică', o ediţie specială de Paşte, dar şi „Umor turmentat' sunt doar câteva dintre episoadele ce ne vor ţine în faţa micului ecran alături de cele mai reuşite momente comice din arhiva TVR.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare