; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia

Fetița Antoniei se află în carantină totală, în Italia: „Îmi lipsește Maya foarte mult”

09 April 2020

Pe 12 aprilie, Antonia împlinește 31 de ani, însă anul acesta va petrece în familie, fiind în autoizolare alături de cei dragi, la fel ca noi toți.

Artista a mărturist, într-un interviu pentru click.ro, cum își petrec timpul în perioada de autoizolare ea, Alex Velea și cei doi fii ai lor, Dominic și Akim. De asemenea, interpreta a vorbit și despre fiica ei Maya, care se află în Italia, împreună cu tatăl ei. Din păcate, micuța nu poate fi alături de mama ei, pentru că se află în carantină totală.

„Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa  este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine', a declarat Antonia pentru sursa citată.

Antonia mărturisit că, în această perioadă, cel mai mult îi lipsește „viaţa de dinainte, chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii. Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare