Homepage  / Vedete româneşti

Fiica adoptivă a Paulei Seling a împlinit 10 ani. Mesajul emoționant al artistei: „Cerul ne-a adus împreună”

Fiica adoptivă a Paulei Seling a împlinit 10 ani. Mesajul emoționant al artistei: „Cerul ne-a adus împreună”
11

de Cristina Țapu,

Paula Seling, în vârstă de 45 de ani, a avut un motiv important de bucurie în data de 15 februarie. Fiica adoptivă a artistei a împlinit 10 ani, iar Paula a profitat de ocazie pentru a-i transmite public un mesaj emoționant.

Fiica adoptivă a Paulei Seling a împlinit 10 ani

Pentru Paula Seling, talentata artistă în vârstă de 45 de ani, ziua de 15 februarie a devenit deosebit de importantă, fiind ziua de naștere a fiicei sale adoptive, Elena. Cu inima plină de emoție și bucurie, Paula a sărbătorit cei 10 ani minunați ai micuței sale.

Artista a reflectat asupra evoluției și dezvoltării personalității fiicei sale în decursul timpului. Ea a împărtășit un mesaj emoționant în care și-a exprimat recunoștința pentru minunatul dar pe care l-a primit de la viață.

seling-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Da, îți spun zilnic că te iubesc. Și tu, la fel. Pentru că o floare hrănită cu iubire, lumină și bucurie crește mare și frumoasă. Da, cred că Cerul ne-a adus împreună într-o zi în care destinele noastre s-au schimbat. Tu ne-ai învățat ce înseamnă iubirea pură. Tu ne-ai învățat bucuria absolută, dăruirea totală, dar și grija cea mai arzătoare pentru siguranța celui mai drag suflet.

Îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să îți fim părinți. Te iubim până la Cer și înapoi. La mulți ani, Elena! Să fii fericită și sănătoasă, draga noastră. Ești o minune”, a fost mesajul pe care l-a scris Paula Seling în dreptul unei imagini în care apare fiica sa adoptivă.

Paula Seling și Radu Bucura au adoptat-o pe Elena în anul 2016

În anul 2016, Paula Seling și Radu Bucura au decis să o adopte pe Elena. Între timp, mariajul Paulei și al lui Radu a ajuns la final, însă fiica lor adoptivă are o relație excelentă cu ambii, conform Divahair.ro.

Paula Seling, despre cum se poartă copiii la școală cu Elena. Are Părul lăsat pe umeri, un colier gros la gât și o rochie neagră.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Paula Seling a povestit cum este parcursul școlar al fiicei sale și care este atitudinea celorlalți copii față de ea. Artista în vârstă de 45 de ani spune că mulți dintre colegii Elenei știu deja că ea este fiica unei vedete, însă nu pare ca acest aspect să îi influențeze în vreun fel anume.  

Elena e un copil bun și darnic, care se împacă foarte bine cu colegii ei de la școală. Și spun astea chiar dacă știu că unii vor considera că o fac pe motiv că e fiica mea în discuție. Numai că lucrurile chiar așa sunt în realitate. Mulți dintre colegii Elenei știu deja că ea e fata unei persoane publice, dar asta contează prea puțin pentru ei”, afirmă Paula Seling pentru Cancan

Sursă foto: Instagram Paula Seling

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton