; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rochii

Fetelor, puneți bani deoparte! Disney lansează rochii de mireasă inspirate de cele purtate de prințese

10 October 2017

Sunteți fani/fane ale prințeselor Disney? De-acum vă puteți deghiza într-una dintre ele chiar la nunta voastră. Rochii de mireasă venite direct din filmul vostru preferat sunt disponibile.

 

Japonezii au fost cu ideea. O firmă niponă, Kuraudia Co, s-a asociat cu multinaționala Disney pentru a comercializa rochii de mireasă inspirate de marile filmele clasice de animație. Dacă vă place Albă ca Zăpada, mica sirenă Ariel, Cenușăreasa, Belle sau Rapunzel, vă puteți găsi fericirea în magazinul deschis la Kyoto!

Pentru a vă trăi visul și pentru a zice „da' ca o adevărată prințesă Disney, trebuie să începeți încă de acum să puneți bani deoparte. Prețurile sunt și ele de prințesă! J Fiecare dintre aceste rochii costă în jur de 3600 de dolari (cam 3070 de euro). Desigur, nu au fost uitați nici Feți-Frumoșii. Un costum pentru ei face în jur de 900 $, (cam 770 €).

Astfel, cei mai mari fani Disney își pot aranjat o nuntă de vis, care să se încheie cu celebra formulă: „Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți!'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare