; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fetele gilmore din nou la tv

Netflix reînvie serialul “Fetele Gilmore”

20 October 2015

Ce veste bună pentru o zi de marţi!

Netflix poartă negocieri cu Amy Sherman-Palladino, creatoarea serialului „Fetele Gilmore', pentru a produce o serie nouă, limitată, a poveştii, anunță tvline.com.

fetele gilmore din nou la tv

Serialul, unul dintre cele mai îndrăgite din trecuta decadă, a fost realizat între 2000 şi 2007 şi spunea povestea mai multor personaje adorabile dintr-un orăşel american de provincie. Nu credem că a uitat cineva replicile pline de savoare (sau rapiditatea) cu care vorbeau Lorelei şi Rory Gilmore!

Noul sezon, care va consta în patru episoade de câte 90 de minute, potrivit revistei Variety, îi va da ocazia creatorei Amy Sherman-Palladino să aducă povestea „Fetelor Gilmore' la finalul pe care şi l-a imaginat ea.  Sherman-Palladino s-a retras din proiect înainte ca serialul să fie anulat, în 2007, iar ultima serie, realizată fără aportul ei, a fost considerată o dezamăgire de fanii producţiei.

Altă veste bună? Mai toţi actorii din rolurile principale – Lauren Graham (Lorelei), Alexis Bledel (Rory), Scott Patterson (Luke) și Kelly Bishop (Emily) – sunt așteptați să revină în proiect.

Nimeni nu a pomenit încă nimic de Melissa McCarthy, Sookie în poveste, cel puţin până acum: din toată distribuţia, McCarthy a avut cel mai mare succes post-serial şi a făcut trecerea la filmele de lung metraj, fiind una dintre cele mai ocupate actriţe de comedie ale momentului.

UPDATE: Potrivit site-ului C21Media, Netflix a bătut deja palma cu Warner Bros, iar producţia pentru noile episoade din “Fetele Gilmore” va începe anul viitor.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare