; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

T100_tv_gilmore girls1

„Fetele Gilmore” se întorc astăzi, la Netflix

25 November 2016

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale din deceniul trecut, „Fetele Gilmore', a revenit la viaţă în curtea Netflix: cele 4 episoade noi au fost lansate la nivel mondial vineri, 25 noiembrie. Pe măsură ce ne apropiam de data premierei, producătorii ne-au momit cu postere noi, teaser nou şi tot felul de imagini şi bucăţi de informaţii.

t100_tv_gilmore-girls1

Nu că am avea nevoie de momeli: mai e cineva care nu vrea să vadă continuarea?

Relaţia apropiată dintre protagonistele dependente de cafea, personajele secundare trăsnite şi dialogului accelerat şi dinamic a strâns legiuni de fani în faţa micilor ecrane în cele 7 sezoane de „Fetele Gilmore' (2000 – 2007), difuzate de Diva în această perioadă.

Anul acesta, la 9 ani de la ultimul sezon din „Fetele Gilmore', serialul va reveni cu o a opta serie, una specială, pe Netflix (serviciul de streaming online disponibil şi în România, care a făcut şi „House of Cards' şi „Orange is the New Black').

Pe 25 noiembrie, 4 episoade a câte 90 de minute, fiecare centrat pe câte un anotimp (primul este „Iarna'), vor fi lansate online.

Trailer:

Creatoarea Amy Sherman-Palladino a dorit ca noile episoade să fie lansate pe rând, spunându-le mai-marilor Netflix că se va spânzura cu o perdea de duş dacă le lansează pe toate o dată. Dar reacţia garantat adversă a fanilor a determinat serviciul de streaming online american să îi ignore dorinţa. Sherman-Palladino a scris şi a regizat toate episoadele şi nu a ignorat ultimul sezon al serialului, în realizarea căruia nu a fost implicată. În 2006, Palladino şi soţul ei (Dan – producător executiv) au părăsit „Fetele Gilmore', după ce The CW, postul care l-a difuzat în State, a refuzat să angajeze o echipă de scenarişti, iar creatoarea era epuizată.

Ce trebuie să ştiţi despre noul sezon

Filmările au început în februarie şi s-au terminat în mai anul acesta, toţi actorii din vechea distribuţie (cu excepţia regretatului Edward Herrmann, care a murit în 2014, la 71 de ani, de cancer cerebral) revin şi primul teaser video a fost lansat la final de iulie.

Norocoşii de la TCA 2016 au văzut şi două minute din primul episod, în care Rory vine în vizită în Stars Hollow, de la Londra – unde locuieşte acum. Richard e, totuşi, prezent (mai ales în primul episod, a povestit Kelly Bishop pentru tvline.com), Emily fiind distrusă de pierderea recentă a soţului ei: „Într-o încercare disperată de a depăşi durerea, pendulează între plâns incontrolabil şi comportament maniacal'.

Iniţial, singura absentă urma a fi interpreta simpaticei Sookie (Melissa McCarthy): „Din nefericire, nimeni nu m-a rugat să revin în Stars Hollow. Le doresc succese depline!!', scria ea pe Twitter, după ce Palladino povestea presei că a discutat cu echipa actriţei şi i s-a comunicat că Melissa e prea ocupată pentru revenire. Ulterior, lucrurile s-au rezolvat şi cele două părţi au reuşit să comunice optim: „A filmat în una dintre ultimele zile şi a fost incredibil. Dacă nu ar fi revenit, am fi simţit un gol în ceea ce încercăm să facem… (Revenirea ei) a făcut ca totul să fie şi mai perfect decât era deja', a povestit Lauren Graham la TCA 2016.

Posterele „Gilmore Girls: A Year in the Life'

[Not a valid template]

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

1. VIDEO. A fost lansat trailerul „Gilmore Girls: A Year in the Life'

2. Fetele Gilmore, mai bine plătite decât actorii din „Urzeala tronurilor'

3. Alex Kingston joacă în noile episoade din „Fetele Gilmore'

4. Melissa McCarthy revine în „Fetele Gilmore'!

5. Liza Weil („Fetele Gilmore', „Cum să scapi nepedepsit') divorţează

6. Sutton Foster („Bunheads') va juca în „Fetele Gilmore'

7. Matt Czuchry şi-a confirmat revenirea în „Fetele Gilmore'

8. Netflix reînvie serialul Fetele Gilmore'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare