; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fetele de la Next Top Model au parte de noi provocări

06 December 2012

Aventura continuă pentru Laura, Cristina, Barbara, Denisa, Otilia, Ramona și Lavinia, cele șapte candidate rămase în cursă pentru titlul de Next Top Model.

Săptămâna aceasta, fetele vor trăi noi experiențe în fermecătorul Paphos din Cipru: vor participa, îmbrăcate în saci, la un casting pentru o reclamă la alimente traditiționale, dar și la un shooting special în care vor suferi o transformare spectaculoasă.

Ele vor deveni pentru o zi machos'. Frumoasele de la Next Top Model vor da genele false, gloss-ul și mascara pe mustăți, bărbi și perciuni stufoși. Shootingul va avea loc la bordul unui submarin, iar Lavinia va fi din nou în centrul atenției.De data aceasta problemele de greutate o fac pe frumoasa concurentă să fie la un pas de a claca, iar Cătălin Botezatu e pe punctul să își iasă din fire.

Dacă au reușit sau nu să fie convingătoare și cât de masculine au devenit modelele noastre vedem în ediția de azi de Next Top Model, la 20.30, la Antena 1.

Și tot în ediția de azi, cele șapte concurente participă la un shooting care va ilustra curentul pin-up. Curentul fetelor de zahăr' datează de mai bine de 70 de ani, iar candidatele noastre au făcut față cu brio și acestui test.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare