; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fetele de la “Next Top Model” au devenit elfi

24 November 2011

În episodul de joi, 24 noiembrie, Cătălin Botezatu le-a pregătit celor şase domnişoare rămase în concurs o prezentare inedită, în miez de noapte, în pădurea Pustnicu.

Cu un machiaj spectaculos, care a durat mai bine de zece ore, protagonistele reality-show-ului de la Antena 1 au avut de înfruntat o provocare care şi de această dată a întrecut cele mai sumbre aşteptări. Ele au trebuit să intre în pielea unor elfi, celebrele personaje din mitologia nordică.

Frumoasa Sandra este cea care câştigat lozul norocos, ea fiind mireasa colecţiei, adică un personaj cheie al nonconformistei prezentări de poveste. Mândră şi transpusă în rol, ea s-a străduit să facă faţă cum se cuvine provocării.

Fetelor le-a plăcut foarte mult tematica colecţiei, pentru că au dat tot ce au avut mai bun, iar Cătălin a fost foarte mândru de prestaţia lor, spre deosebire de alte dăţi când nu s-a sfiit să le certe.

Este o provocare chiar şi pentru un manechin profesionist', spune el, tocmai de aceea la defilarea cu elfi, castingul său de modele durează uneori şi zile întregi.

9

Picture 9 of 9

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare