; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: „Mondenii” le readuc pe „Fetele bune” la tv

11 September 2012

Din 17 septembrie, în emisiunea Mondenii', de la Prima TV, Angel Popescu şi colegii săi, Bogdan Cotleţ si Alexandru Bogdan vor intra în pielea a trei graţii mioritice, una mai sclifosită decât alta sau, vorba melodiei, una mai sofisticată decât cealaltă.

Zilele trecute, cei trei actori au lasat la o parte jeans-ii, cămăşile şi tricourile, în favoarea rochiţelor şi a pantofiorilor cu toc, ţinute accesorizate, în funcţie de caz, cu pălărioare, poşetuţe, cercei şi alte brizbrizuri. Transformarea băieţilor a continuat cu o sedinţă de make-up din care nu au lipsit fardurile în culori tari, rujurile sidefate şi uleiul de corp, bine întins pe părţile lăsate la vedere.

Astfel, Angel a devenit Pamela de România, în timp ce Alex şi Bogdan s-au trezit în pielea Andreei Tonciu şi a Sânzianei Buruiană. Cele trei fete bune' au putut fi întâlnite în zona Arcului de Triumf, unde au lăsat trecătorii cu gura căscată. Dacă vreţi să vedeţi ce au făcut acolo, nu rataţi emisiunii Mondenii', din 17 septembrie, de la ora 21:45, numai la Prima TV.

fetele-bune-fac-pe-nebunele-n-noul-sezon-mondenii

Picture 5 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare