; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Game of thrones

Fețe noi în distribuția sezonului 8 din „Urzeala tronurilor”

21 February 2018

O tânără englezoaică s-a alăturat echipei serialului „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones'. Este vorba despre Alice Vokes, care a mai apărut în serialul „EastEnders'.

Lume nouă în Westeros. După cum au aflat cei de la „Watchers on the Wall', actrița Alice Vokes participă la filmările sezonului al optulea al serialului HBO „Urzeala tronurilor'. Tânăra actriță britanică, cunoscută pentru rolul Courtney Mitchell din „EastEnders', are la HBO personajul Willa. Nu se știu amănunte, dar va apărea într-unul dintre episoadele regizate de David Nutter (poate fi unul din episoadele 1, 2 sau 4).

ATENȚIE SPOILER!!!

Filmările pentru ultimul sezon sunt în toi ca și festivalul de spoilere organizat de fani. Ultimul apărut și cel mai „înfricoșător' este cel în care castelul Winterfell e în flăcări. Mai mulți fani au postat pe rețelele de socializare filmulețe cu reședința familiei Stark în flăcări. Aceștia au comentat că locul în care i-am lăsat, la finalul sezonului precedent pe Sansa, Arya și Bran, va fi complet distrus.

Sezonul al optulea și ultimul din „Urzeala tronurilor' va fi difuzat de HBO în 2019.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare