; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Festivalul Cântecului Italian Sanremo începe astă-seară la TVR 2

12 February 2013

În perioada 12 – 16 februarie, TVR 2 va transmite cea de-a 63-a ediţie a Festivalului Cântecului Italian Sanremo 2013. Postul public a programat un maraton de peste 20 de ore cu cele cinci seri de festival, cuprinzând recitalurile şi Gala Laureaţilor, în fiecare zi, de la 21.40. Azi vor cânta şi invitaţii speciali Toto Cutugno şi Carla Bruni (foto).

Pe scena din oraşul italian vor evolua 22 de artişti dornici să participe la concursul Eurovision 2013 din Suedia, care vor lupta pentru câştigarea trofeului Sanremo şi dreptul de a reprezenta Italia la concursul pan-european.

Pentru prima dată, ei vor avea dreptul să interpreteze câte două melodii, diferite ca gen muzical, iar câştigătorul va fi ales în baza notelor primite de la un juriu de specialitate (50%) şi a televotingului telespectatorilor (50%).

Alături de concurenţi, la Sanremo mai sunt invitaţi artişti şi vedete de talie internaţională, precum Andrea Bocelli, Al Bano, formaţia Ricchi e Poveri, fotomodelul Bar Refaeli şi fostul mare internaţional italian Roberto Baggio.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare