; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Focus 200619

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se mută online. Ediția din acest an va fi difuzată gratuit

04 June 2020
Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se mută online vine cu o propunere creativă, într-o variantă specială care e accesibilă tuturor, de oriunde, inclusiv dacă sunteți în altă țară, cu alt fus orar.

Timp de 10 zile, din 12 până pe 21 iunieFITS 2020, ediția specială #online „Puterea de a crede / Empowered', aduce în casele voastre 138 de evenimente din 30 de țări, de pe cinci continente. Devine, astfel, primul mare festival de artele spectacolului din Europa Centrală și de Est care va avea loc, în acest an, exclusiv în mediul digital.

Peste 14.400 de minute de teatru, dans, muzică, circ contemporan, conferințe, dezbateri, spectacole lectură și spectacole pentru copii vor fi difuzate gratuit. Toate evenimentele vor fi redifuzate pe timpul nopții pentru spectatorii de pe alte fusuri orare, de pe cele cinci continente de unde FITS a selectat spectacole: Asia, America de Nord, America de Sud, Australia și Europa.

Detalii, aici >>>

 

Încep Concertele roz. Sala Radio difuzează concerte live fără public

Dacă v-a fost dor de muzica clasică, am o veste bună pentru voi: încep Concertele roz. Radio România Muzical și Orchestrele Radio România deschid cea mai mare scenă din România: concerte fără public, în direct de la Sala Radio. Le puteți asculta de acasă, pe frecvențele Radio România Muzical și Radio România Cultural.

Seria ceste deschisă miercuri, 3 iunie, de la ora 19:00, de violonistul Gabriel Croitoru și pianistul Horia Mihail. Cei doi artiști vă propun o seară dedicată lui Beethoven, cu Sonatele nr. 1 op. 12 nr. 1 în Re major și nr. 5 op. 24 în Fa major a Primăverii'.

Mai multe, aici >>>

 

 

Cum arată sălile culturale de cinema și muzică clasică cu social distancing

 

Încet, încet, sălile de cinema, teatru și muzică clasică încep să se redeschidă și să își primească primii spectatori, respectând, în același timp, și regulile de distanțare socială.

Pentru a putea aduce iubitorilor de cultură concertele, filmele și spectacolele de teatru pe care le iubesc, organizatorii au luat tot felul de măsuri de siguranță în săli.

Unele arată ca dintr-un film SF sau unul de Stanley Kurick, altele îi solicită pe artiști și mai mult decât de obicei. 🙂 Dar sunt pași mici spre o reîncepere a bucuriei de a fi cumva unii lângă alții.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare