; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FESTIVAL   ELECTRIC CASTLE   CLUJ

Festivalul Electric Castle nu va avea loc nici în 2021. Ce explicații au dat organizatorii

17 May 2021

Festivalul Electric Castle a fost amânat din nou. Organizatorii evenimentului au anunțat luni decizia de a programa următoarea ediție, cea cu numărul opt, pentru anul 2022, scrie Hotnews.ro.

Hotărârea a fost luată după ce autoritățile au stabilit măsurile privind limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele culturale și de divertisment din vara acestui an.

Prin intermediul unui comunicat de presă, organizatorii Electric Castle au anunțat că trupele twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones au fost reconfirmate pentru noile date, care au fost stabilite pentru 13 – 17 iulie 2022.

„Focusul pentru următoarea perioadă va fi de a convinge autoritățile să clarifice măsurile anunțate, astfel ca experiența Electric Castle să existe, chiar și într-o formă diferită, în 2021', spun organizatorii Electric Castle.
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât, pe 14 mai, că la evenimentele din luna iulie vor putea să participe doar 2.500 de spectatori. Totodată, documentul conține și alte limitări care, pentru a fi aplicate, necesită clarificări ce vor solicita alte noi runde de discuții, probabil în următoarele săptămâni, mai scrie sursa citată.
 
Organizatorii festivalului au mai explicat că au luat decizia amânării Electric Castle pentru 2022 și pentru că o parte dintre artiștii care ar fi trebuit să se afle pe afiș și-au reprogramat sau anulat turneele europene, mai arată organizatorii festivalului.
 
Toate biletele achiziționate pentru ediția a opta a festivalului Electric Castle vor fi valabile pentru noile date din 2022.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare