Homepage  / Vedete străine

Fernando Colunga se întoarce la Televisa după 7 ani. Ce știm despre noul proiect. „Sunt foarte fericit”

Fernando Colunga se întoarce la Televisa după 7 ani. Ce știm despre noul proiect. „Sunt foarte fericit”
4

de Anda Dincă,

Actorul mexican Fernando Colunga (57 de ani) a decis să se întoarcă, după 7 ani de absență, la compania care l-a făcut celebru în țara natală și în toată lumea, Televisa. Aflați pentru ce proiect.

Fernando Colunga, o nouă telenovelă marca Televisa

Fernando Colunga va juca astfel în remake-ul unei telenovele de succes din anul 1983, “El maleficio”, cu Ernesto Alonso și Jacqueline Andere în rolurile principale. Telenovela va fi produsă de cunoscutul José Alberto Castro. Acesta a mai colaborat cu Fernando la „Pasiune și putere” (2015), ultima telenovelă a sa realizată de Televisa.

„Sunt foarte fericit. Știți că aparțin Televisei, așa că ce să vă spun. Este un ciclu care se redeschide, o să-i văd pe toți prietenii mei, pe toți oamenii pe care îi iubesc. Sunt foarte, foarte fericit”, a declarat Colunga într-un interviu acordat recent jurnalistului mexican Jorge Ugalde de la Televisa Espectáculos.

Mexican Actor Fernando ColungaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Actorul în vârstă de 57 de ani a mai povestit că José Alberto Castro l-a invitat să se alăture acestui proiect încă din timpul pandemiei. „Din păcate, la acea vreme îmi îndeplineam un alt angajament. Nu era nicio modalitate de a-mi ajusta agenda, așa că m-a întristat foarte tare. Între timp lucrurile s-au schimbat, iar acum ma simt norocos că pot face față acestei noi provocări”.

“El maleficio” (“Blestemul”) spune povestea unei văduve, Beatriz, care, după moartea soțului ei, se dedică creșterii celor doi copii ai săi. Ea va intra într-o lume misterioasă și terifiantă când îl cunoaște pe milionarul Enrique de Martino (Colunga), cu care acceptă să se căsătorească. După ce se mută în casa acestuia, Beatriz descoperă că de fapt el este un vrăjitor care se închină unei entități malefice și care a recurs la magia neagră pentru a-și obține averea.

„Mulți cred că telenovela de anul acesta este aceeași cu versiunea din 1983, dar eu vă zic că e diferită”, a ținut să precizeze Fernando. Interpreta personajului Beatriz va fi actrița Marlene Favela, cunoscută la noi din seriale precum „Inimi împietrite”, „Moștenitorii” și „Pisica sălbatică”. Ea și Fernando au mai avut ocazia să joace împreună în “Pasiune și putere” (2015).

Fernando Colunga, într-un proiect, pe Netflix

Fernando poate fi văzut în prezent la Netflix în serialul „Secretul familiei Greco” („El Secreto de la Familia Greco”), lansat anul trecut. Producția, regizată de Alejandro Ciancio, spune povestea lui Aquiles Greco (Colunga), un bărbat autoritar și a familiei sale. Pentru că se confruntă cu probleme financiare, Aquiles decide să răpească oameni influenți pentru a primi recompense. El împărtășește planul său criminal celor doi fii ai săi, Andres (Manuel Masalva) și Dario (Alejandro de Hoyos Parera), care îl ajută să pună la punct toate detaliile răpirilor. Totodată, Aquiles este susținut și de soția sa, Marta (Lisa Owen).

Mai mult, în a doua jumătate a acestui an, Fernando va putea fi văzut la Telemundo în serialul „El Conde: Amor y honor”. Aceasta e o adaptare a romanului lui Alexandre Dumas, „Contele de Monte Cristo”. Actorul a filmat această producție alături de cunoscutele actrițe Ana Brenda Contreras, Marjorie de Sousa, Chantal Andere și Helena Rojo.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton