Homepage  / Vedete străine

Fernando Colunga revine la TV în serialul „Blestemul”. Când a programat Acasă TV premiera

Fernando Colunga revine la TV în serialul „Blestemul”. Când a programat Acasă TV premiera
4

de Anda Dincă,

Fernando Colunga se întoarce la TV într-un nou serial, difuzat de postul Acasă. Când începe „Blestemul” și care este povestea serialului.

Postul Acasă aduce cel mai recent serial al lui Fernando Colunga, “Blestemul”

Începând cu joi, 30 mai, puteți urmări la postul Acasă, de la ora 13.00, serialul “Blestemul” (“El Maleficio”), care îl are ca protagonist pe Fernando Colunga. Cunoscutul actor mexican, care a avut succes în întreaga lume cu rolurile sale din telenovelele “Amor Real”, “Maria Mercedes”, “Uzurpatoarea”, “Îți ordon să mă iubești!” și “Stăpână”, se întoarce pe micile noastre ecrane cu această producție dramatică realizată de TelevisaUnivision.

Serialul, care a fost difuzat în Mexic din noiembrie 2023 până în martie 2024, spune povestea unei văduve cu copii, Beatriz (Marlene Favela), care se recăsătorește cu un milionar misterios, Enrique de Martino (Fernando). La scurt timp după nunta lor, Beatriz constată îngrozită că proaspătul ei soț își datorează averea magiei negre, dar și că este șeful unei secte demonice.

Fernando Colunga, protagonistul „Blestemul”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Producătorul José Alberto Castro este cel care l-a convins pe Fernando Colunga sa accepte acest proiect și să se întoarcă la compania Televisa după 7 ani de absență. Alături de el, din distribuție mai fac parte și alți actori cunoscuți, precum Marlene Favela, Sofía Castro (fiica lui José Alberto), Julián Gil, Jacqueline Andere, Jessica Coch, Sergio Goyri, Mark Tacher, Chantal Andere și Sergio Basáñez (ultimii 4 în roluri episodice). “El maleficio” este remake-ul telenovelei omonime din 1983, cu Jacqueline Andere și regretatul Ernesto Alonso în rolurile principale.

„Sunt foarte fericit că am revenit. Știți că aparțin Televisei, așa că ce să vă spun. Este un ciclu care se redeschide, o să-i văd pe toți prietenii mei, pe toți oamenii pe care îi iubesc. Sunt foarte fericit”, a declarat Colunga anul trecut, înainte de începerea filmărilor. „Mulți cred că telenovela de anul acesta este aceeași cu versiunea din 1983, dar eu vă zic că e diferită”, a precizat el.

Fernando și partenera sa din această telenovelă, Marlene Favela, au mai avut ocazia să joace împreună în “Pasiune și putere” (2015). Marlene este și ea foarte cunoscută în România datorită serialelor „Inimi împietrite”, „Moștenitorii” și „Pisica sălbatică”. „Pentru „Blestemul” chimia dintre mine și Fernando s-a produs din primul minut, de când au spus „voi sunteți cuplul”! Am avut cu el o combinație frumoasă între muncă, respect și comunicare. Eu mai lucrasem cu el, dar nu am făcut pereche într-un serial”, a spus Marlene, citată de peopleenespanol.com. Iar Fernando a completat-o: „Cred că am făcut un cuplu bun. În general la José Alberto distribuția este foarte bine gândită. El nu face lucrurile întâmplător, am dat toți o grămadă de probe”.

„Acesta este un proiect foarte special, a fost o investiție foarte mare a companiei, s-a muncit foarte mult la el. Nu s-a renunțat la nimic pentru a-l putea realiza. A reuni o distribuție atât de specială, a putea spune o poveste la care lucrăm de aproape 4 ani a fost greu, dar cred că merită tot efortul pentru rezultatul final. Am avut ocazia să filmăm la New York, Washington, Roma și Toledo. Au fost locații foarte frumoase, care cred că vor arăta grozav pe ecran și care ajută foarte mult la structura poveștii”, a declarat, la rândul său, José Alberto Castro.

În afara de “Blestemul”, Fernando poate fi văzut și la Netflix în serialul „Secretul familiei Greco” („El Secreto de la Familia Greco”), iar la postul american Telemundo va apărea anul acesta într-o telenovelă de epocă, pe care a filmat-o în 2022, „El Conde: Amor y honor”. În această producție, care este o adaptare a romanului lui Alexandre Dumas, „Contele de Monte Cristo”, Fernando joacă alături de cunoscutele actrițe Ana Brenda Contreras și Marjorie de Sousa.

Fernando Colunga, tată la 58 de ani

În luna martie a acestui an, Fernando și iubita sa, actrița Blanca Soto, ar fi devenit în secret părinți, susțin tabloidele din Mexic și SUA. Blanca (45 de ani) ar fi adus pe lume pe 1 martie, la un spital din Miami, primul copil al cuplului, un băiețel.

“Au ajuns la spital joi după-amiază, pe 29 februarie. Erau cu alte persoane, dar și cu echipa lor de securitate. Au rezervat una dintre cele mai scumpe camere din spital, au intrat printr-o zonă ferită. Au venit cu valize și articole pentru bebeluși”, a declarat o sursă, citată de infobae.com. Aceeași sursă a povestit că bebelușul a fost conceput natural, nu în vitro, și ca a venit pe lume în urma unei operații de cezariană:

“Fernando a fost prezent la naștere. A tăiat cordonul ombilical și a făcut fotografii. Au plâns amândoi de fericire. Bebelușul s-a născut sănătos, a cântărit 2.200 kg și măsurat 43 cm”. Fernando și Blanca s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale telenovelei din 2012, „Îți ordon să mă iubești!” („Porque el Amor Manda”), iar de atunci formează un cuplu discret. Cei doi au vorbit mereu în interviuri doar despre viața lor profesională și niciodată nu au confirmat că formează un cuplu.

Vedeți aici trailer-ul telenovelei “Blestemul”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton