; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fernando Colunga nu se grăbeşte să se însoare

12 September 2011

Protagonistul din telenovela Stăpâna' de la Acasă este unul dintre cei mai doriţi burlaci din Mexic şi în acelaşi timp unul dintre cei mai rezervaţi actori în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Deşi tabloidele l-au cuplat deseori cu partenerele sale din seriale, nimeni nu l-a surprins în ipostaze romantice cu nici una dintre ele.

Întrebat de curând dacă are planuri de nuntă cu iubita sa (o tânără care nu face parte din showbiz şi despre care nu se ştiu foarte multe lucruri), Fernando Colunga (45 de ani) a răspuns:

Când voi face acest pas în viaţa mea vă voi spune. Cu siguranţă nu voi da multe detalii, însă vă voi anunţa. Nu-mi place să-mi pun viaţa intimă pe tapet. Dacă am ales această meserie, nu înseamnă ca toţi cei din jurul meu să fie expuşi. Asta nu mă face un actor mai celebru'.

Actorul se află în plin turneu prin Statele Unite, Mexic şi Puerto Rico cu piesa de teatru

Manos quietas', în care joacă alături de Lorena Rojas şi Aylín Mujica. Oricât de ocupat ar fi, Fernando are mereu timp să se vadă cu Lucero, partenera sa din Stăpâna' şi una dintre cele mai bune prietene ale sale.

Recent, Lucero a postat o fotografie cu ei doi pe Twitter declarând despre Colunga: Întotdeauna mă bucur să-l văd şi să petrec puţin timp cu acest bărbat încântător, frumos şi pe dinfară şi pe dinăuntru'. Dacă Fernando este ocupat cu piesa de teatru, Lucero va putea fi văzută în curând în cadrul show-ului de talente Vocea Mexicului', în calitate de jurat alături de Alejandro Sanz, Espinoza Paz şi Aleks Syntek.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare