; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma vedetelor (5) (1)

„Ferma vedetelor” și-a ales fermierul săptămânii

05 April 2018

Ieri seară, la Ferma vedetelor, surprizele s-au ținut lanț! Fermierii au avut parte de prima ieșire din fermă și cu toții erau nerăbdători să vadă și alt peisaj înfara curții lor. Bandiții au invadat ferma în lipsa lor și le-au pus lacăte la toate ușile, însă fermierii cu experiență nu s-au lăsat intimidați! Cătălin Neamțu a îmbrăcat vesta de fermierul săptămânii și a ales să îi pună servitori pe Patrizia Paglieri și Vladimir Drăghia. În această seară de la 21:30, telespectatorii vor afla cine va fi trimis la duel și cine va părăsi Ferma vedetelor.

Tania Popa, Vladimir Drăghia, Dinu și Deea Maxer au fost foarte impresionați de tot ce au găsit în fermă, însă planul lor de a negocia cu fermierii nu a fost un succes. După ce și-au dat seama că este cineva în bucătărie, vechii fermieri au mers pe intimidare –

Hai să dăm foc la bucătărie! Nu puteați să veniți câte doi? Trebuia să veniți toți 4 pe foamea asta?!', a spus Natanticu. Norocul lor a fost că bandiții nu au venit cu mâna goală, ci cu tot felul de bunătăți: „Ne-au mâncat mâncarea pe care am adus-o!', a spus Tania.

Aglomerația a dat naștere la tot felul de conflicte, de la problema paturilor, la numărul porțiilor de mâncare, iar presiunea psihică a pus stăpânire pe Majda care a început să plângă din cauza răutății.

Venirea celor 4 bandiți le-a dat peste cap strategiile vechilor fermieri. Planurile făcute de ei și calculele pe care le-au făcut pentru a ajunge în finală au trebuit regândite. Acum ei vor trebui să decidă dacă se aliază și pe cine vor să elimine cât mai repede din competiție.

Pe cine va alege Cătălin Neamțu să trimită la duel: pe Patrizia sau pe Vladimir, noul venit și o posibilă amenințare, ce motive de ceartă au Rona și Majda, cum se aplanează conflictele începute, dar și cine va pleca acasă după un duel plin de adrenalină, rămâne de văzut numai la PRO TV.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare