; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Barladeanu si Nea Rata

„Ferma Vedetelor“: Pro TV anunță cine formează a treia echipă din noul sezon

09 January 2018

Noul sezon al show-ului „Ferma vedetelor' pregătește încercări grele pentru șase cupluri de vedete care renunță la viața lor de zi cu zi, la tehnologie, la viața în lumea modernă pentru o întoarcere în timp. Primele două echipe care au spus DA provocării de la „Ferma vedetelor' sunt Rona Hartner și Daniel Iordăchioaie, respectiv Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha.

„Ferma vedetelor' se pregătește pentru lansarea celui de-al treilea sezon ce se anunță a fi unul plin de neprevăzut, intens și cu legături puternice ce trec dincolo de bariera ecranului. Dacă până acum s-a vorbit de prietenii strânse, acum familia vine pe primul loc.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au acceptat provocarea „Ferma vedetelor' și vor intra împreună în această aventură.

Talentul culinar al Patriziei este un atu absolut necesar în fermă, iar creativitatea ei va fi indispensabilă în momentele în care ingredientele se împuținează pe rafturi.

„Sunt foarte încântată de acest proiect și abia aștept să îl văd la televizor! Faptul că am participat alături de Francesco face ca acest proiect să fie unul foarte drag sufletului meu. Mă bucur că am putut trece împreună printr-o astfel de experiență, mi se pare că este ceva unic ce poți împărtăși cu copilul tău!', a declarat Patrizia.

Francesco este un tânăr carismatic și descurcăreț, care privește cu entuziasm această provocare:

„Ferma vedetelor mi se pare un proiect foarte greu, dar foarte frumos! Am trecut prin multe lucruri acolo, dar m-am bucurat mult de fiecare clipă! Mi-am făcut prieteni și pot spune că este și va rămâne o amintire unică pentru mine!'.

Monica Bârlădeanu și Nea Rață sunt pregătiți pentru noi provocări în cel de-al treilea sezon „Ferma vedetelor'. Drame, trăiri, situații limită și provocări psihologie – toate vor fi gestionate cu delicatețe de Monica, iar Nea Rață va pregăti fel de fel de probe pentru cei 12 concurenți.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare