; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma Vedetelor

„Ferma vedetelor”, noul reality-show de la Pro TV, începe la primăvară

15 January 2015

PRO TV adaugă în grila de primăvară producția Ferma Vedetelor, reality show-ul care va aduce în fața telespectatorilor fața nevăzută a 12 vedete și va arăta cum vor face față provocărilor inedite de zi cu zi. Noua producție va urmări timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern.

Ferma Vedetelor

Formatul original – The Farm, este deținut de Strix, una dintre cele mai mari companii de producție din Suedia, care a realizat numeroase show-uri de succes internațional precum Survivor, Fame Factory sau Big Brother. Formatul The Farm a fost produs cu succes în peste 50 de țări cum ar fi: Brazilia, Chile, Republica Dominicană, Bulgaria, Franța, Marea Britanie, Germania, Irlanda, Solvenia, Spania sau Suedia, înregistrând un succes răsunător datorită formatului inedit.

Telespectatorii vor fi martori de luni până joi și sâmbăta de la 20:30 la viața de la fermă în condițiile de trai de acum 100 de ani și vor descoperi cum participanții vor face față provocărilor și cum se vor descurca fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau cel mai necesar lucru cu care se confruntă oamenii în era noastră: internetul.

Gazda show-ului va fi Iulia Vântur, va fi alături de fermieri pentru a-i susține moral.

Filmare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, vedete neobișnuite cu condițiile de trai cărora vor trebuie să le facă față, într-o locație complet izolată sunt câțiva factori care fac din această producție ce ar putea părea simplă să fie una complexă. Însă echipa de producție este pregătită să transforme aceste elemente în factori de succes' a declarat Ana Maria Modâlcă, Head of Local Production PRO TV.

Cei 12 fermieri vor fi inițiați în tainele agriculturii și traiului la țară de către Mentorul Fermei, un om cu experiență. Mentorul va da sarcini săptămânale, pe care ei trebuie să le ducă la bun sfârșit.

Concurenții se vor confrunta atât cu probe săptămânale, cât și cu probe zilnice, iar în fiecare săptămâna doi dintre concurenți vor intra la duel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare