; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma Vedetelor   concurenti

„Ferma vedetelor” începe la Pro TV diseară | Cine sunt cei 12 concurenți

09 March 2015

„Ferma vedetelor' începe diseară, la PRO TV. Show-ul îi va trimite la țară pe Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinița Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran și Ionuț Iftimoaie.

 

Cele 12 vedete vor trebui să locuiască, timp de 3 luni, izolați la o fermă dezafectată, în condițiile de trai de acum 100 de ani: fără electricitate, fară apă caldă, fără gaze, fără un minim de confort din lumea modernă. Ei vor trebui să muncească la fermă sub atenta supraveghere a Iuliei Vântur, gazda emisiunii, și a unui fermier cu foarte mulți ani de experiență în cultivarea pământului și îngrijirea animalelor – Nea Rață.

La sfârșitul celor 3 luni ferma trebuie să fie funcțională și productivă, iar sarcina aceasta le revine vedetelor care au acceptat provocarea formatului și luptă zilnic pentru titlul de Marele Fermier și marele premiu de 50.000 de euro.

[Not a valid template]

Iulia și Nea Rață le vor da concurenților sarcini, sfaturi și le vor recompensa munca cu diverse obiecte sau avantaje de care au nevoie pentru a pune ferma pe picioare. Însă, pentru munca depusă cei 12 vor primi bănuți cu care își pot cumpăra cele necesare de la vânzătorul ambulant care îi vizitează o dată pe săptămână.

Concurenții vor trebui să se organizeze, să se gospodărească și să învețe să locuiască împreună.

Lunea este ales fermierul săptămânii – unul dintre concurenți care va fi responsabil cu organizarea celorlalți și îndeplinirea cu succes a sarcinilor date de Nea Rață și de Iulia Vântur. El va avea parte de un tratament special, va avea un spațiu doar al lui, cu un pat mare în care va dormi singur, restul fiind nevoiți să doarmă câte doi în pat. Toată săptămâna el le va spune celorlalți colegi ce trebuie făcut și ei vor trebui să execute.

Marțea, fermierul săptămânii va trebui să aleagă cine vor fi slugile săptămânii, o femeie și un bărbat, dintre concurenți, care vor trebui să facă curat, mâncare pentru toți cei 12 și să aibă grijă de casă toată săptămâna.

Miercurea, fermierul săptămânii va alege care dintre cele două slugi va intra la duel.

Joia este ziua decisivă: dacă este aleasă femeia, va trebui să aleagă cu ce concurentă se duelează, dacă este ales bărbatul va trebui să aleagă un concurent pentru a se lupta la duel.

Vinerea cei doi dueliști vor dormi în două case separate, departe de fermă pentru a se pregăti, a-și aduna toate forțele pentru ziua de sâmbătă când are loc duelul.

Probele cu care se vor confrunta la duel sunt diverse și le vor stimula atât îndemânarea, forța fizică, cât și inteligența. Cel care pierde va trebuie să lase o scrisoare pentru colegii săi în care să nominalizeze cine va fi fermierul săptămânii următoare. „Ferma vedetelor' presupune un program de filmare de 24 de ore din 24.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare