; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Ferma vedetelor”. Astăzi aflăm numele celui de al doilea fermier șef (1)

„Ferma vedetelor”. Astăzi aflăm numele celui de-al doilea fermier șef

20 February 2018

Porție triplă de Ferma vedetelor și în această săptămână în care distracția se ține lanț în casa concurenților! În această seară, de la ora 20:00, miercuri, la 20:30 și joi, de la 22:00, telespectatorii vor fi martorii unor transformări spectaculoase, emoții puternice și mult haz… mai mult de necaz.

În această seară primele „producții' de mare anvergură de la Ferma vedetelor TV vor fi difuzate în prime-time, iar o adevărată desfășurare de forțe va fi necesară pentru a pune în scenă ideile trăsnite ale lui Cosmin Natanticu și Cătălin Neamțu, ziși și „C.N. la pătrat'. Se vor face castiguri, se vor da probe, vor veni invitați speciali și se vor lua interviuri despre cele mai fierbinți subiecte de la grajdul oilor!

 Vezi galeria foto >

Tot în această seară vor cele 6 perechi vor afla pe cine a desemnat Diana fermierul șef al săptămânii și vor primi o nouă sarcină de la Nea Rață. Lipsa mâncării devine acum o obsesie pentru unii dintre fermieri, iar volumul crescut de muncă îi face să cedeze în fața presiunii.

Cine va prelua conducerea fermei, cum vor reuși să se organizeze cu puțina mâncare rămasă, dar și ce trăznăi pune la cale gașca de fermieri hazlii, rămâne de văzut numai la PRO TV, de la ora 20:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare