; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Barladeanu si Nea Rata

„Ferma Vedetelor“: Alte două cupluri de vedete anunţate pentru noul sezon

30 December 2017

Noul sezon al emisiunii „Ferma vedetelor' pregătește încercări grele pentru șase cupluri de vedete care au renunțat la viața lor de zi cu zi, la tehnologie, la viața în lumea modernă pentru o întoarcere în timp. 

Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha sunt ce-a de a doua echipă care a  spus DA provocării de la „Ferma vedetelor'.

Diana Dumitrescu a cucerit publicul prin carisma ei și simțul umorului, iar experiențele inedite sunt provocările ei preferate pentru testarea limitelor.

Abia aștept să trăiesc această experiență! Sper să fie frumos și amuzant, să învăț lucruri noi și, de asemenea, sper să cunosc oameni frumoși. Poate se vor lega și noi prietenii. Hai, Doamne ajută!', a declarat Diana Dumitrescu.

Pe lângă talentul actoricesc, Majda a fost înzestrată cu multe alte talente: gătește, machiază si are o răbdare de fier!

 „Ferma Vedetelor va fi o adevărată experiență pentru mine. Întotdeauna am fost o persoană ce a vrut să se autodepășească și mi-a plăcut să-mi testez limitele. Știu de la prietenii care au concurat în sezoanele anterioare că nu vom avea niște condiții favorabile, dar sunt pregătită să le fac față și să mă bucur de ceea ce îmi va oferi acel loc. Să fie cu zâmbet și voie bună!', a spus Majda.

 

Narcisa Suciu și Dragoș Moștenescu sunt cel de-al treilea cuplu care a acceptat provocarea Ferma vedetelor.

Narcisa a revenit în țară, din Finlanda unde locuiește cu familia ei, special pentru proiectul Ferma vedetelor: Sunt nerăbdătoare să ajung în Ferma vedetelor! Cred că este un proiect dificil și cred că nu este pentru oricine. Sper să mă acomodez ușor, să mă descurc și fără confortul cu care sunt obișnuită și să pot dezvolta o relație bună cu fiecare dintre concurenți!'

Dragoș Moștenescu este un showman complet: joacă, cântă și dansează. După serialul La Bloc, Dragoș a dezvoltat diferite proiecte artistice, iar dragostea pentru muzică a creat o strânsă legătură între el și Narcisa. Am decis să particip la Ferma vedetelor în primul rând pentru provocare. Întoarcerea la condițiile de trai din anii 1900 și retrăirea vieții de atunci, mi se pare un lucru foarte interesant. Echipa de conviețurie contează și ea, în egală măsură. E important să ai oameni care să se integreze, să accepte și să joace' jocul cu seriozitate. Mă aștept să găsesc o tabără' rustică, autentică, înțelegere și calm din partea coechipierilor. Mă aștept să fiu o prezență utilă, agreabilă și să plec de acolo cu premiul cel mare!', a spus Dragoș.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noul sezon Ferma vedetelor pune la treabă 6 cupluri de vedete ce vor face față sarcinilor, greutăților, foamei, lipsei de confort și presiunii psihice la dublu! Monica Bârlădeanu și Nea Rață vor fi alături de ei pentru a-i susține și a-i ajuta să își atingă scopul final: transformarea fermei într-una funcțională.   

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare