; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fergie

Fergie a născut un băieţel de nota 10

30 August 2013

Fergie (38 de ani) a devenit, joi dimineaţă, mama unui băieţel de nota 10. Cântăreaţa a născut prin cezariană la o maternitate din Los Angeles, iar soţul ei, Josh Duhamel, a asistat la naştere, scrie Daily Mail.

Axl Jack Duhamel este numele pe care îl va purta băieţelul lui Fergie, sursa de inspiraţie fiind solistul Guns ‘N Roses, Axl Rose. Fosta solistă a trupei Black Eyed Peas este un fan înfocat al trupei Guns ‘N Roses, ea cântând alături de Slash piesa “Sweet Child of Mine”, în 2011, în cadrul show-ului de la Superbowl.

Cesar Millan le-a venit în ajutor

Înainte de a deveni părinţi, Fergie şi Josh Duhamel au apelat la Cesar Millan pentru a-şi pregăti câinele de venirea pe lume a primului lor copil, relatează femalefirst.co.uk.

„A apărut şi vă jur în faţa lui Dumnezeu, tipul ăsta are abilităţi speciale. În mod normal, căţeaua noastră latră ca o nebună de fiecare dată când intră cineva în casă. Cesar a intrat şi Zoe doar s-a dus şi s-a uitat la el. A intrat pur şi simplu în casă. Zoe îşi iubeşte mingea. Când a luat mingea şi i-a spus să se oprească, ea s-a oprit. Puterile acestui om sunt incredibile. Şi eu deveneam mai docil în preajma lui', a povestit Josh Duhamel.

Fergie şi Josh Duhamel s-au căsătorit în 2009. Ei au anunţat că-şi extind familia la îmceputul anului.

Josh Duhamel (40 de ani) spunea că abia aşteaptă să devină tată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare