; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Femeile din viaţa lui Cătălin Botezatu

08 August 2010

Catalin BotezatuPână în septembrie, când este marea finală la „Burlacul', Cătălin Botezatu are timp să se decidă: va fi aleasa lui una dintre concurentele supuse la diverse probe în emisiune sau o primeşte înapoi pe Bianca?

.

De la începutul lunii iulie, mai multe românce se întrec – trecând peste frici şi inhibiţii – să-i cucerească inima designerului Cătălin Botezatu în cadrul reality-show-ului „Burlacul', difuzat joia de Antena 1.

În marea finală, care este programată spre difuzare în prima săptămână din septembrie, designerul în vârstă de 43 de ani va decide cine este aleasa inimii lui dintre concurentele rămase până atunci în cursă. Un premiu în bani nu există, pentru că marele premiu este inima, de altfel, nepreţuită, a burlacului!

Concurentele rămase în competiţie până la acest moment şi supuse încercărilor în timpul filmărilor l-au impresionat cu faptul că „au făcut tot posibilul pentru a se face prezente şi pentru a-mi câştiga inima. Au luptat la propriu şi la figurat pentru a fi lidere şi au apelat la toate resursele diponibile.'

Cătălin Botezatu recunoaşte că fetele din emisiune „s-au luptat cu toate armele, au făcut toate eforturile posibile şi cred că nu li se poate reproşa nimic', însă el pare a fi destul de călit la toate încercările de seducţie.

„Nu mă mai poate impresiona nimic, dar pentru că totuşi sunt om şi vibrez, orice lucru neînsemnat poate căpăta o altă dimensiune'. Iar atunci când a venit momentul să elimine din a acţionat bazându-se „pur şi simplu pe feelings'.

.

Iubite de Bote

„Sunt multe femei celebre pe lista mea', spune Cătălin când este vorba despre fostele sale iubiri, Iată-le pe cele mai cunoscute dintre ele:

Bianca BradBianca Brad. Manechin de succes în anii ‘80-‘90, Bianca Brad a fost cea care l-a încurajat pe tânărul Bote să devină manechin. Frumuseţea ei nu l-a lăsat indiferent, creatorul dorindu-şi mult inima Biancăi. Cei doi au rămas în relaţii de prietenie şi acum.

Tania BudiTania Budi. Cu fosta angajată a TVR, Botezatu a avut o relaţie intensă care nu s-a lăsat că un mariaj, deşi mama creatorului i-a sugerat adesea că Tania ar fi trebui să fie aleasa. „Cum să nu te îndrăgosteşti de o asemenea femeie?', a comentat el despre cea care, de altfel, l-a şi consiliat la „Burlacul'.

Vanda VlasovVanda Vlasov. Tot o relaţie din lumea modei a fost şi cea cu Vanda Vlasov. Din 2005, ea e căsătorită cu fostul ministru de interne, liberalul Cristian David, dar mariajul scârţâie, susţin gurile rele.

Nadia SavcovaNadia Savcova. Cu mulţi ani în urmă, Botezatu a avut o legătură cu Nadia Savcova, manechinul internaţional originar din Republica Moldova. Ce-şi aduce aminte Bote? Că ea era „cea mai bună la pat', scriu tabloidele.

Bianca DrăguşanuBianca Drăguşanu. Povestea cu „blonda lui Bote' este încă, se pare, cu final deschis. După o relaţie tumultoasă, designerul s-a despărţit de asistenta lui Capatos după ce aceasta a fost suprinsă cu fotbalistul Adrian Cristea, în timp ce Botezatu se antrena pentru „Dansez pentru tine'. Între timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune, ba chiar foarte bune dacă e să ne luăm după pozele în care se pupau dragăstos, pe plaja din Mamaia, la jumătatea lui iulie!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare