; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gal Gadot Wonder Woman

„Femeia fantastică” va reveni într-un nou film

28 December 2020

După ce „Wonder Woman 1984' a fost lansat în mai multe cinematografe americane în prima zi de Crăciun, încasând pînă acum 85 de milioane de dolari, a fost anunțat și un al treilea film cu Gal Gadot în rolul supereroinei, informează deadline.com. 

 

Filmul cu Gal Gadot în rolul frumoasei Diana Prince a fost difuzat simultan (așa cum se anunțase deja) și de platforma HBO Max, fiind urmărit de aproape jumătate din totalul abonaților platformei chiar pe 25 decembrie. În cinematografele americane, acest prim weekend de rulare a adus până acum încasări de 16,7 milioane în Statele Unite, dintr-un total de 85 de milioane la nivel global. 

 

Imediat, studiourile Warner Bros. au anunțat că va fi realizată încă o continuare, „Wonder Woman 3'. „Pe măsură ce fanii din toată lumea s-au arătat captivați de noile aventuri ale Dianei Prince, ducând la asemenea încasări remarcabile, ne-am dat seama că trebuie să continuăm povestea ei. Adevăratele noastre femei fantastice, Gal Gadot și Patty Jenkins (regizoarea celor două filme – n.n.), vor reveni pentru a realiza și această ultimă parte a trilogiei, planificată de mult timp', a declarat Toby Emmerich, președintele Warner Bros. Group. 

„Wonder Woman 1984 a doborât recorduri și a depășit toate cifrele de audiență în primele 24 de ore de difuzare și estimăm că interesul publicului se va menține crescut și dincolo de acest prim weekend', a declarat într-un comunicat și Andy Forssell, vicepreședinte executiv și director general al Warner Media și directorul diviziei globale HBO Max. „În aceste vremuri foarte dificile, a fost frumos să le oferim familiilor care nu se puteau duce la cinematograf opțiunea de-a se bucura de acasă de acest film înălțător', a mai spus acesta. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare