; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Felix Sturm – Daniel Geale, eveniment epic în box

01 September 2012

Sâmbăta aceasta, începând cu ora 22.00, GSP TV îi prezintă pe Felix Sturm şi Daniel Geale, titlurile WBA şi IBF într-un eveniment epic al boxului mondial. Felix aşteaptă de 6 ani un meci cu care să rămână în istoria boxului şi după meciul cu Oscar de la Hoya ştie exact că îşi poate depăşi limitele. Dacă va reuşi şi de această dată, rămâne însă de văzut sâmbătă, de la 22.00, când Marius Cioroabă şi Gabi Guguianu vor asigura, pumn cu pumn, comentariul pe GSP TV.

Confruntarea dintre Sturm şi Geale a început chiar înainte de intrarea în ring, fiecare ieşind la atac cu declaraţii: “În tenis avem Wimblendon-ul, în fotbal avem Campionatul Mondial şi în box avem Unificarea titlurilor”, declară Felix “Leonidas” Sturm, campionul mondial WBA. Australianul Daniel Geale nu se lasă nici el mai prejos în declaraţii şi loveşte sub centură spunând că, dacă nu obţine un KO, trebuie să puncteze categoric având în vedere că luptă în patria lui Sturm.

Care va fi însă deznodământul incredibilei confruntări a campionilor, vedeţi sâmbăta aceasta, în direct, de la 22.00, numai la GSP TV!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare