; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Feli   Ma striga mama

Feli lansează „Mă strigă mama”, o piesă despre povestea de dragoste ca-n filme dintre părinții ei

27 April 2020

Feli lansează „Ma strigă mama', a cincea felie din jurnalul ei muzical cu inspirații folclorice #Felidinpoveste, o piesă despre dragostea ca-n filme dintre părinții artistei care a inspirat-o și a făcut-o să creadă în iubirea pasională care nu ține cont de nimeni și de nimic.

 „Mi-am imaginat povestea părinților mei și sărutările pe care și le dădeau pe furiș în spatele salciei de la poarta bunicilor și pe toate le-am transformat în cântec. Să alegi dragostea în locul a orice material mi se pare culmea romantismului pentru îndragostiți și culmea durerii pentru părinții lor.', povestește Feli despre felia de viață pe care o mărturisește în „Mă strigă mama'

„Bunica și bunicul erau cu ochii în 4 cand știau că mama se întâlnește cu tata care era mare crai și ar fi dat averi ca ea să aleagă o variantă mai sigură și mai potolită pentru viitorul ei. Numai că ai mei au ales să se iubească „cu mainile-n buzunare', fără nimic, dar cu inima plină. Mi se pare atât de frumos cum a știut mama să îl iubească pe tata ca pe nimeni altcineva!', spune Feli povestea din spatele noii piese din albumul său autobiografic. 


Co-productie HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica făcută de Feli împreuna cu Șerban Cazan, Lucian Nagy, Florin Boka și Roland Kiss si versurile scrise de Feli impreuna cu Vlad Ciresan, „Mă strigă mama' aduce in zilele noastre lectia iubirii neconditionate cu toate rolurile care se joaca in ea.           

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare