; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Feli2

Feli lansează „Când răsare soarele”, a doua filă din jurnalul muzical #Felidinpoveste

08 July 2019

Feli lanseaza Cand rasare soarele', a doua fila din jurnalul ei muzical cu sound pop-urban si influente traditionale romanesti, numit #Felidinpoveste. Dupa Omule, deschide ochii', piesa de debut a acestui proiect, cu care a inregistrat in doar 3 saptamani peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube, Feli aduce acum o melodie optimista, plina de recunostinta si speranta. 

 

Viata e o binecuvantare! Orice lectie a ei ne creste si ne face pe zi ce trece mai frumosi, mai intelepti! Dupa toate incercarile vietii, in care am certat-o pe ea (viata), in care m-am certat pe mine, M-AM TREZIT si-am multumit!', descrie Feli emotiile care au determinat-o sa compuna aceasta piesa. 

 

Du in lume visele cat te tin picioarele', este indemnul artistei care crede profund in forta viselor si a drumului desenat de ele in viata fiecarui om. Cand rasare soarele, se trezesc si visele! Ele sunt in drum spre a deveni realitate MEREU! DOAR SA CREZI si SA LE VEZI! De mic copil am simtit asta! Omule, iubeste si bucura-te de familie, de prieteni, de viata, DE TINE! Ridica-ti ochii din suparare si frustrare si du in lume visele cat te tin picioarele! Cand tot ce e nevoie e aici, doar trebuie sa vezi, cat timp traiesti n-ai cum sa pierzi. Binecuvantare e cand rasare soarele!', isi canta Feli mesajul de multumire pentru soare, viata si oameni.  

 

Cand rasare soarele' este produsa in studiourile HaHaHa Production in coproductie cu Cat Music, muzica este compusa de Roland Kiss, Serban Cazan si Florin Boka, iar versurile apartin lui Feli, Smiley si Dorian. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare