; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Feli a lansat „Royalty”, varianta în engleză a piesei „Bună de iubit”, cu care participă la Eurovision

Feli a lansat „Royalty”, varianta în engleză a piesei „Bună de iubit”, cu care participă la Eurovision 2018

23 February 2018

Feli a lansat Royalty', varianta în limba engleză a piesei Bună de iubit', versiune care se va auzi pe scena Sălii Polivalente duminică, 25 februarie, și va putea fi votată pentru a reprezenta România la Eurovision Song Contest 2018.

Încă de când a compus-o, piesa Bună de iubit' a fost gândită în trei variante, în limba română, engleză și spaniolă, pentru că are un mesaj universal:

De oriunde în lume ar fi, femeile trebuie să își amintească să se iubească și pe ele mai mult, să aibă grijă de ele. Dincolo de iubirea de soț, de copil, de profesie, trebuie să mai găsească iubire de dăruit și pentru propria persoană pentru că de obicei nu le mai rămâne. Eu cred că noi, femeile, ne oglindim una în cealaltă, avem foarte multe lucruri în comun, indiferent de colțul de lume în care ne aflăm. Bună de iubit' – Royalty' poartă acest mesaj universal și mi-am dorit ca el să ajungă la cât mai multe femei din lumea aceasta,' a spus Feli.

Artist și songwriter HaHaHa Production, Feli este una dintre cele mai puternice voci din România. A ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?', piesă care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artista a fost nominalizată pentru a doua oară la MTV EMA, de data această cu single-ul „Creioane colorate'. Vocea să a fost remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce aceasta a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme'.

În 2017, Feli a avut succes cu piesele „Timpul', care a rămas în top 10 radio și TV pentru 5 luni consecutive, și “ACASĂ”, care a fost numărul 1 timp de patru săptămâni. În plus, artista și-a prezentat și albumul de debut – “Eu sunt Feli”.

La începutul anului 2018, Feli a lansat alături de Smiley un duet emoționant pentru piesă Vals', care depășit deja  9 milioane de vizualizări pe Youtube.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare