; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Feli_Canta

Feli a lansat piesa „Cântă”, un featuring cu Guess Who

14 August 2018

În timp ce se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară, Feli lansează o nouă piesă, „Cântă', la care a colaborat cu Guess Who, o melodie care vorbeşte despre încredere, susţinere şi motivaţie.

„Eu, la un moment dat în viaţă, am fost „nevoită' să îmi fiu propriul psiholog. Într-o lume în care mulţi ne transformăm în roboţi, nu ne mai dăm voie să simţim, vedem de multe ori partea goală a paharului, muzica mereu m-a pus pe picioare. Mi-am urmat inima şi visul cu răbdare. Muzica, aşa cum am spus-o în repetate rânduri, vindecă! Şi pe mine şi pe tine şi întreg globul pământesc. Îi mulţumesc lui Guess pentru prietenie, autenticitate şi pentru mesajul lui care a completat perfect „Cântă'. De la prima ascultare a instrumentalului am ştiut că trebuie să fie Guess Who cel cu care voi împărţi piesa', a declarat Feli.

„Cu Feli mă ştiu de foarte mult timp şi o apreciez foarte mult. E super talentată, e cea mai tare. Mă bucur foarte mult că am scris piesa asta împreună', a adăugat Guess Who. Videoclipul a fost regizat de Ionuţ Trandafir, care a declarat: Cuplul din poveste ilustrează îndrăzneala şi îndemnul de a-ţi crea propriul film. Mă bucur că am pus în imagini imnul eliberării, aşa cum îmi place mie să denumesc piesa asta'.

Cântă' a fost compusă de Feli împreună cu Guess Who, Şerban Cazan, Florin Boka şi Constantin Bodea în studiourile HaHaHa Production şi lansată în coproducţie cu Cat Music. Piesa se regăseşte pe albumul lansat la finalul anului trecut, „Eu sunt Feli', alături de hit-uri precum Timpul', Va urma', Acasă' sau Creioane colorate'.

 

Vedeţi aici videoclipul „Cântă':


 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare